Dinamo dovodi napadača od tri milijuna eura?

Dinamo bi u svoje redove mogao dovesti senegalskog napadača Babu Diawaru, za kojeg su se zanimali Porto i Marseille, ali je on ostao u portugalskom Maritimo Funchalu.

22.8.2011.
21:26
VOYO logo

Danko Đikić, menadžer koji je doveo Tonela u Zagreb, ponovno se nalazi u Portugalu, međutim hoće li do transfera senegalskog napadača na Maksimir doći nije želio otkriti.

"Radim li na dovođenju pojačanje u Dinamo? Oprostite, no comment, nemam vam što reći" zagonetno je okončao razgovor Đikić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, već njegov boravak u Portugalu može biti indikativan. Naime, nekim kanalima doznali smo kako je Zoran Mamić prije nekoga vremena također boravio ondje i gledao senegalskog napadača Babu Diawaru (23), za kojega su se zanimali Porto i Marseille, no ostao je u Funchalu.

Transfermarkt ga procjenjuje na tri milijuna eura, što, naravno, ne mora biti i cijena koju bi trebalo platiti. Mamići su uvjereni da bi taj napadač u Dinamu eksplodirao i postigao vrijednost veću od 10 milijuna eura. Prošle je sezone u trideset i osam utakmica zabio trinaest golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, sve ovo treba uzeti s rezervom jer Zdravko istodobno "radi" i na još nekoliko strana.

Vezani članci:

arti-201108220158006 arti-201108220579006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo