Mamić u Dinamo dovodi senzacionalno pojačanje?!

Onog trena kad se Portugalac Tonel posvađao s trenerom Antom Čačićem, postalo je jasno da Uprava Dinama mora krenuti u potragu za novim rješenjem na stoperskoj poziciji.

9.11.2012.
9:55
VOYO logo

Tonel odlazi na zimu! Izbačen je iz momčadi i definitivno neće produljiti ugovor. Bez njega Dinamo ostaje na svega tri centralna braniča – Šimuniću, Vidi i Puljiću. Svima je jasno da Modrima neminovno treba još jedno jako stopersko rješenje.

Zoran Mamić namirisao je veliko pojačanje! Ostao je Zoki nakon Pariza u Francuskoj, gdje je pogledao susret Bordeauxa i Maritima, a posebnu je pažnju obratio na Brazilca Joaoa Guilhermea, koji je nastupio u obrani gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tamnoputi stoper rođen je 21. travnja 1986., izuzetno je jak i fizički nadmoćan, visok je 186 cm i već je četiri godine standardni član portugalskog sastava. Ove sezone odigrao je već 17 utakmica, pri čemu je zabio dva gola.

Prema Transfermarktu, Guilherme vrijedi čak dva milijuna eura, no njegov ugovor istječe ovo ljeto i nema ga namjeru produžiti. Dinamo svoju šansu vidi već ove zime jer bi, navodno, Maritimo bio zadovoljan utržiti neki manji iznos za svog stopera kako na ljeto ne bi ostao bez ičega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac je u nekoliko navrata naglasio da mu je velika želja zaigrati u Ligi prvaka. Možda je to prava šansa za Modre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo