Potez očajnika: Dinamo u pomoć zove medije!

'Dobili smo pohvale UEFE.

21.9.2012.
13:29
VOYO logo

Na Maksimiru su očito pogubili kompas. Iz redova hrvatskog prvaka su ponosno istaknuli pohvalu UEFE za organizaciju utakmice Dinama i Porta u 1. kolu Lige prvaka.

"Dobili smo pohvale UEFE. To je najbolje organizirana utakmica u novije vrijeme", kazala je glasnogovornica ModrihMorana Đurčević za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/embed/5863083

Cinici bi rekli kako baš i nije bilo teško organizirati utakmicu na kojoj su tribine sablasno bile prazne, a vjerojatno i ptice na grani znaju da je Dinamo i Porto gledalo tek 4683 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ništa drugo, Dinamo neće morati platiti nikakvu financijsku kaznu zbog ispada navijača, a zaposleni u Dinamu na klupskoj stranici očito sami sebe bodre za ispite koje ih čekaju narednih tjedana. Usput i pozivaju medije da zajedno kreiraju 'brojne lijepe priče'. Tekst prenosimo u cijelosti.

Dinamo će u danima i tjednima ispred nas ispričati mnogo lijepih priča. Zalet svim tim događanjima daje zavidna ocjena Dinamu od strane krovne nogometne organizacije. Naime, Dinamo je prvi puta u dvije godine dobio najveću ocjenu od Uefine delegacije koja je boravila na Maksimiru, a pritom ne mislimo samo na sigurnost nego i sve ostalo. To klubu puno znači, ta ocjena je vrlo važna jer iza nje stoji puno truda i rada. Također, obzirom na adresu s koje dolazi ona je sve samo ne nevažna. To je vrijedan dokaz kvalitete i vrijednosti ovoga kluba i upravo je to jedan od razloga koji nam ne dozvoljavaju prikloniti se negativnoj atmosferi koja se stvara oko našeg kluba. Ne živimo u virtualnom svijetu i ne bježimo od činjenica. Svjesni smo koliko je bilo ljudi na stadionu, no mi se okrećemo onima koji su došli na Maksimir i koji su napravili odličnu atmosferu i krasno bodrili svoj voljeni klub. Ispred nas su brojna atraktivna sportska, ali i druga popratna događanja, akcije i bezbroj izlazaka predstavnika kluba i igrača među najvjernije navijače u najrazličitijim razinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo će Dinamo isproducirati sva ta događanja i svima pokazati koliko još toga dobrog postoji u našem ngoometu i što sve on ljudima može ponuditi. Naravno, vjerujemo da će i mediji prepoznati naš trud i kvalitete i zajedno s nama sudjelovati u kreiranju jedne vrlo lijepe priče koja je pred svima nama.

Na koncu, u takvoj priči svi su pobjednici

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo