'Zovete me majmunom, ali plakali ste'

14.5.2013.
18:41
VOYO logo

Drogba i sunarodnjak mu Emmanuel Eboue bili su žrtve navijača suparničke momčadi koji su pri njihovim kontaktima s loptom oponašali majmunsko glasanje.

U spomenutom susretu u sklopu 33. kola turskog prvenstva Fenerbahçe je slavio 2:1 pobjedu, a oba je gola za pobjedničku momčad zabio Nigerijac Pierre Webo, također tamnoputi napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zovete me majmunom, ali plakali ste kada je Chelsea pobijedio Fenerbahçe 2008. godine, nazivali ste me majmunom, ali skakali ste ispred vaših TV-ekrana kada sam osvojio Ligu prvaka. Nazvali ste me majmunom, ali razljutili ste se kada sam postao prvak s Galatasarayjem, a najžalosnija stvar je da ste me nazvali majmunom i zaboravili da ste skakali kada je moj 'majmunski' brat zabio dva puta...a zovete se istinskim navijačima. Provjerite sve komentare navijača Galatasaraya i učite od njih“, poručio je Drogba putem Galatasarayjeve Facebook-stranice.

Navijač koji je držao bananu za vrijeme derbija i mahao njome izjavio je kako je voće htio pojesti, ali je isto tako odbio reći svoje ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam mahao bananom iz rasističkih pobuda. Samo sam se pridružio navijanju protiv Fernanda Muslere (vratara Galatasarayja). Nisam takav i zaista se ispričavam navijačima Fenerbahçea i Galatasaraya", rekao je spomenuti navijač.

Kako to obično biva u velikim derbijima Fenerbahçea i Galatasaraya, došlo je do velikih nereda navijača u kojima je stotinu osoba uhićeno, a jedna je osoba smrtno stradala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo