Real može slaviti: Ovo je najveći transfer u povijesti Engleske!

Angel di Maria uskoro će postati novi nogometaš Manchester Uniteda.

26.8.2014.
11:42
VOYO logo

Najveći je to transfer u povijesti Premiershipa. S bonusima bi mogao doseći iznos od 90 milijuna eura. Na Old Traffordu će Di Maria biti drugi najplaćeniji igrač iza Waynea Rooneyja s tjednim primanjima u visini od nekih 250.000 eura. Oborit će tako bivši igrač Benfice rekordnu visinu odštete koju je neki otočki klub platio za transfer pojedinog igrača.

Istu je prethodno držao Fernando Torres za kojeg je Chelsea 2011. godine Liverpoolu platio 63 milijuna eura (50 milijuna funti). Kasno u ponedjeljak navečer Argentinac je privatnim avionom napustio Madrid i otputovao prema Manchesteru gdje se trebao sastati s menadžerom slavnog engleskog kluba Louisom van Gaalom. Službena realizacija transfera očekuje se uskoro, a engleski mediji pišu da se klub s Old Trafforda nada da će se novim suigračima priključiti na treningu u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/xOopA-uF8wQ

Dotle će u klubu poraditi na rješavanju birokracije i ishođenju radne dozvole, najkasnije do petka u 12h, kako bi imao pravo nastupa već protiv Burnleyja u subotu. Iako su u Realu na kraju ostali bez igrača kojeg je njihov trener Carlo Ancelotti jako javno hvalio, španjolski mediji ističu kako je zapravo najveći kratkoročni dobitnik u cijeloj priči Kraljevski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je na kraju dobio astrononski visoku odštetu, puno veću od one koju je Manchester u početku bio spreman platiti, te je tako djelomično pokrio troškove dovođenja ovoljetnih zvučnih pojačanja (Kroos i Rodriguez).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo