DETALJI ZBOG KOJIH JE KALINIĆ POSLAN KUĆI: / Odluku su potvrdili Modrić i Ćorluka, a ovo najbolje dokazuje da nije imao potporu

Image
Foto: PIXSELL

Odluka koju je donio Zlatko Dalić i dalje je tema dana

19.6.2018.
22:38
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrat će svoje utakmice na Svjetskom prvenstvu lišena pomoći Nikole Kalinića koji si je sam potvrdio kartu za odlazak kući nakon što je pokazao nepoštovanje prema izborniku Zlatku Daliću i suigračima odbivši zbog 'boli u leđima' nastupiti u završnici ogleda protiv Nigerije (pobjeda Hrvatske 2-0).

Image
BACIO KAPETANSKU TRAKU HAJDUKA, A SUKOBIO SE I S GATTUSOM: /

Kalinićev bivši trener otkrio nam je što se stvarno dogodilo s Nikolom

Image
BACIO KAPETANSKU TRAKU HAJDUKA, A SUKOBIO SE I S GATTUSOM: /

Kalinićev bivši trener otkrio nam je što se stvarno dogodilo s Nikolom

Prema navodima Večernjeg lista Zlatko Dalić nije zadovoljan, no ne svojom odlukom o slanju Kalinića kući već svojom odlukom što ga je uopće i zvao u Rusiju na Mundijal. Budući da je Kalinić osjećao bol u leđima (tako je objasnio zašto ne želi na travnjak), odnosno ustvrdio isto nakon što ga je Dalić odlučio uvesti u posljednjim minutama pripremene utakmice protiv Brazila, a ovaj to odbio, izbornik hrvatske reprezentacije 'grize' se što umjesto njega nije pozvao nekom od raspoloživih napadača spremnih podrediti se kolektivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto Kramarić?

Prema tvrdnjama izvora, Kalinić je Daliću zamjerio favoriziranje Andreja Kramarića u utakmici protiv Brazila te je tada, navodi se, pitao 'zašto on a ne ja'. Izbornik je napadaču Milana svoju odluku objasnio dobrom formom Kramarića, a sve se dogodilo nakon što je na pripremama u Rovinju svima naglasio da ne želi niti će u Rusiju voditi nezadovoljne ili nespremne. Skok prema utakmici s Nigerijom donosi potvrdu Kalinićeva nezadovoljstva (ili bolnih leđa) što je nagovaranjem pokušao sanirati pomoćnik Dražen Ladić. Neuspješno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odabrali stranu

Ipak, ono što je navodno Dalića najviše pogodilo bila je činjenica da Kalinić nije proslavio pobjedu protiv Nigerije u krugu navijača na travnjaku već je otišao prema svlačionici. Sutradan ga je čekao, odnosno njegovu ispriku ili pojašanjenje, a dočekao je to da ga igrač ignorira. Potom je, tvrdi izvor, sjeo za stol sa kapetanima reprezentacije Lukom Modrićem i Vedranom Ćorlukom i razgovarao s njima, potom od njih i dobio potporu za potez koji je uslijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić je bio primoran otići. Spakiravši stvari svim je igračima poslao poruku i zaželio im sreću. Zahvalila su se samo dvojica. Time je Kaliniću jasnije od ičega dano do znanja na čijoj su igrači strani...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo