ZNATE LI ZA NJIH? / Detalj s utakmice koji je sve zaintrigirao: Jeste li primijetili ovaj transparent na južnoj tribini?

Image

Na jugu se našlo nekoliko stotina navijača kluba iz Londona.

7.9.2022.
11:06
VOYO logo

Zagrebački Dinamo napravio je veliki pothvat svladavši veliki Chelsea u čarobnoj večeri na Maksimiru. Čovjek odluke bio je Mislav Oršić koji je svojim majstorskim pogotkom u 13. minuti dvoboja pospremio loptu iza Kepe i bacio tribine u delirij. 20-tak tisuća navijača bodrilo je Modre do ove povijesne pobjede.

Bad Blue Boysi su na sjevernoj tribini napravili pravi spektakl i stvorili atmosferu u kojoj nije bilo moguće izgubiti. Sjeveru su se pridružili i navijači na zapadnoj tribini i tako je Maksimir ponovno doživio atmosferu vrijednu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Na južnoj tribini smjestilo se nekoliko stotina navijača Chelseaja koji se nisu čuli niti u jednom trenutku. Detalj koji je zaintrigirao gotovo svaku osobnu na stadionu i pred malim ekranima bila ja jedna zastava na maksimirskom jugu. Naime, najveći dio tribine zauzela je zastava s natpisom Chelsea Croatia. Riječ je o organizaciji navijača Chelseaja iz Hrvatske koja već dugi niz godina prati londonski klub na utakmicama. Smatra ih se najvećom navijačkom skupinom Chelseaja izvan Engleske. Vrlo često znaju otići i u London na utakmice, a prije nekoliko godina dobili su čast dodijeliti nagradu za najboljeg igrača sezone N'Golo Kanteu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo