ZANIMLJIV SUSRET KOJI JE SVIMA PROMAKAO: / Guardiola uhvatio Olma nasamo, Dinamova zvijezda otkrila što ga je Pep ispitivao

Image
Foto: Profimedia

Olmo je u razgovoru za norveški Viasport kazao kako je razgovarao s Pepom Guardiolom

2.10.2019.
9:57
Profimedia
VOYO logo

Najbolji i najskuplji nogometaš Dinama, Dani Olmo, nažalost nije imao priliku pokazati svu raskoš svojih vještina protiv Manchester Cityja. Dinamo je poražen u drugom kolu Lige prvaka 2:0 na mančesterskom Etihadu, a Olmo je gotovo cijelu utakmicu baš kao i cijela momčad bio duboko na svojoj polovici u kompaktnom bloku čuvajući rezultat.

Nije to bila nimalo laka utakmica za Dinamova Španjolca, u jednom je trenutku prvog poluvremena zaradio tešku ozljedu glave kada ga je bek Cityja, JoaoCancelo, udario nogom u glavu i raskrvario je. Olmo se vratio s povezom oko glave i odradio utakmicu do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma kakva ozljeda. To je samo udarac, dobiješ bandažu i ideš dalje", kazao je Olmo nakon utakmice, a onda je otkrio jedan vrlo zanimljiv detalj.

Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial

single club/league/player publications/services.

Manchester City manager Pep Guardiola before the Premier League match between West Ham United and Manchester City at the London Stadium, London West Ham United v Manchester City, Premier League - 10 Aug 2019, Image: 464058327, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists (outside the EU), club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images (+15 in extra time). No use to emulate moving images. No use in betting, games or, Model Release: no, Credit line:

Susret s Pepom

Olmo je u razgovoru za norveški Viasport kazao kako je razgovarao s Pepom Guardiolom i da se ovaj zanimao za njegov napredak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upoznali ste jednog od bogova Barcelone, vi ste bili u Barceloni, što ste s njim pričali? O sličnim iskustvima u Barceloni?", upitao ga je novinar o susretu s Pepom.

"Pričali smo kako mi je u Zagrebu, kako se snalazim u Dinamu i zapravo o ničem drugom previše. Poželio mi je sreću u svim sljedećim utakmica, a i ja njemu isto tako", rekao je Olmo i zatim komentirao utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo kako će to izgledati, da će njihova krila raditi dva na jedan na mojoj strani, kao i na drugoj. I ja i cijela momčad morali smo igrati obranu i davati sve od sebe. Nismo imali puno šansi, ali smo se dobro obranili od njihovih prigoda. Dobro smo odigrali i ovo je dobra priprema za ono što nas čeka dalje, a to su dvije utakmice sa Šahtarom. No, sada ćemo se koncentrirati na domaće prvenstvo, a za utakmice Lige prvaka pripremat ćemo se kad za to dođe vrijeme", izjavio je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo