DESTINACIJA KOJU NISTE MOGLI NITI ZAMISLITI: / Kovač kandidat za klupu europskog velikana? U Bayernu će nekome pasti mrak na oči

Image
Foto: Profimedia

Rasplet ove priče slijedi uskoro, a nadamo se da će biti pozitivan za Kovača

24.11.2019.
18:02
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski strateg, Niko Kovač, izgleda neće biti predugo bez posla. Naime, nakon što je raskinuo suradnju s Bayernom, Kovača se već počelo gurati u neke manje klubive Bundeslige poput Herthe, ali posljednje informacije koje kruže njemačkim medijima donose kako je Hrvat jedan od glavnih konkurenata za preuzimanje Borussije Dortmund.

Naime, Švicarcu Lucienu Favreu u klubu navodno više ne vjeruju, a kako i ne bi kada je Borussia na šestom mjestu lige i muči se u Ligi prvaka više nego ikad u posljednjih nekoliko godina. Navodno bi Favre mogao biti bivši već sljedećeg tjedna ako se vrati poražen s gostovanja na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Bayern Munich's Croatian headcoach Niko Kovac is pictured prior to the German first division Bundesliga football match between Eintracht Frankfurt and FC Bayern Munich on November 2, 2019 in Frankfurt am Main, western Germany., Image: 480727778, License: Rights-managed, Restrictions: Germany OUT / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no, Credit line: Uwe Anspach / AFP / Profimedia

Zov Borussije?

Sportski direktor Borussije, Michael Zorc, već je naznačio aktualnom treneru kako želi protiv Barcelone vidjeti neku novu Borussiju, ali nekako je teško za povjerovati da će Barcelona lako dozvoliti iznenađenje na svom terenu. Dakle, već bi u četvrtak Švicarcu mogao biti uručen otkaz, a zbog toga su mnogi njemački ugledni mediji počeli spekulirati o njegovu nasljedniku.

Bild je stoga pustio priču kako se u Borussiji trenutno razmišlja o trojici trenera, Rogeru Schmidtu, Mauriziju Pochettinu i Ralfu Rangnicku, ali je u priču ubacio i Niku Kovača za kojeg tvrde kako itekako ima izgleda. A sada si samo možete zamisliti što bi se dogodilo u Bayernu da Kovač dođe u redove najvećeg rivala i, recimo, do kraja sezone ostvari senzaciju i uzme naslov? Vjerojatno im pada mrak na oči što bi Kovač mogao preuzeti klupu rivala i to dok mu se niti klupa na Allianz Areni još nije ohladila. Sve u svemu, rasplet ove priče slijedi uskoro, a nadamo se da će biti pozitivan za Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo