DESET GODINA JE PROŠLO, ALI BOL NE PRESTAJE: / Sergio Ramos se dirljivim riječima prisjetio tragično preminulog suigrača

Image

Na današnji dan prije deset godina prestalo je kucati srce Sevillinog nogometaša Antonio Puerte koji je umro od posljedica infarkta u 23. godini.

28.8.2017.
14:35
VOYO logo

"Deset godina dragi brate, deset godina otkako si nas napustio, deset godina praznine koju nikad ne možemo razumijeti, deset godina kazne koja će nas uvijek pratiti, deset godina života koji nikada neće biti isti, deset godina jedne utakmice koju je trebalo pobijediti, deset godina uspomena i čežnje, deset godina osjećaja kao u zatvoru, deset godina pobjeda koje uvijek pripadaju tebi. Uvijek s tobom, uvijek s nama", napisao je Sergio Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pogrebu 50 tisuća ljudi

Antonio Puerta srušio se 25. kolovoza za vrijeme utakmice protiv Getafea, a nakon što mu je pružena liječnička pomoć na terenu, pridigao se i uz pljesak navijača otišao u svlačionicu. No, tu je doživio drugi, fatalni srčani udar. U bolnici je bio priključen na aparate još tri dana, a umro je 28. kolovoza, ostavivši iza sebe trudnu djevojku. Na posljednji počinak ispratilo ga je 50 tisuća ljudi.

Puerta je bio i reprezentativac, godinu dana prije tragičnog udesa, odigrao je svoju prvu i posljednju utakmicu za reprezentaciju Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo