DESCHAMPS NAKON NOVE POBJEDE FRANCUZA BOCNUO VATRENE: / 'Znam da Hrvatima to sigurno smeta'

Image
Foto: Screenshot

Hrvatska nogometna reprezentacija niti u svom osmom pokušaju nije uspjela poraziti Francusku

14.10.2020.
23:41
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Francuske još su jednom svladali Hrvatsku i došli do šeste pobjede u osam dvoboja s 'vatrenima', nakon što su u dvoboju 4. kola skupine 3 elitnog razreda Lige nacija odigranom u srijedu na Maksimiru slavili s 2-1 (1-0).

Francuska je povela već u 8. minuti pogotkom Antoinea Griezmanna. Hrvatska je izjednačila u 65. minuti sjajnim pogotkom Nikole Vlašića, a konačnih 2-1 gostima je donio Kylian Mbappé u 79. minuti pogotkom iz odlične akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivano francuski izbornik Didier Deschamps bio je i više nego zadovoljan rezultatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Utakmica je bila teška. Igrali smo jako dobro iako smo pali snagom u drugom poluvremenu. Drago mi je da smo slavili kao i u Rusiji”, kazao je.

“Bili smo fluidni u napadu. Puno bolji od Hrvatske. Portugal nam primjerice nije dopustio da se razmašemo i zato nismo mogli razviti svoju igru. Kylian i Martial naprijed su se dobro nadopunjavali, a odlično im se priključivao Griezmann i okrunio je to lijepim pogotkom”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvate sigurno smeta naš pobjednički niz i nadam se da će se to nastaviti. Mi u Lisabon idemo tražiti prvo mjesto u skupini i zato je ova pobjeda važna", kazao je među ostalim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo