DERBI NA DRŽAVNOM ODVJETNIŠTVU: / Stiže li i kaznena prijava?

Image
Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić
21.9.2015.
19:06
Pixsell, Hrvoje Jelavić
VOYO logo

Nogometni klub Dinamo prijavio je policiji zagrebačkog odvjetnika i predsjednika NO Hajduka Ljubu Pavasovića Viskovića zbog prijetnje smrću sucu Bruni Mariću. On je navodno direktoru sigurnosti Hajduka Krešimiru Antoliću rekao: "Marić ti večeras neće izaći živ iz Splita."

Image
TKO LAŽE: /

Teška optužba Mamićeve svite!

Image
TKO LAŽE: /

Teška optužba Mamićeve svite!

Kako se doznaje u policiji, odmah nakon prijave Dinama policija je "stupila u kontakt s predsjednikom NO Hajduka Pavasovićem Viskovićem" te je zatražila da dođe na razgovor. On se istu večer odazvao te dao svoju verziju priče, a kako se neslužbeno doznaje, porekao je izravne prijetnje sucu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno izvješće

"Mi smo ga saslušali isti dan kad je bila i utakmica i nakon toga napravili posebno izvješće koje smo poslali u odvjetništvo. Sada je na njima da odlučuju o tome", rekli su u splitskoj policiji. U ODO-u nisu željeli komentirati slučaj, no neslužbeno se doznaje da je predmet u obradi. Izgred na Poljudu dogodio se tijekom sudačke nadoknade, kada je dosuđen kazneni udarac za Dinamo. Tada je Pavasović Visković, po Dinamovoj prijavi, direktoru sigurnosti toga kluba Krešimiru Antoliću rekao: "Marić ti večeras neće izaći živ iz Splita."

Pavasović Visković, odbacivši tvrdnje o prijetnjama, izjavio je u nedjelju za Hinu da je, nakon što je Marić dosudio jednaesterac na štetu Hajduka, upitao Antolića: "Kako ćete sada od ovolikog svijeta ovu vašu budalu živu odvesti odavde?" Pritom je, kako je rekao, mislio na sigurnosni problem koji je u tom trenutku postao "više nego očit". Opovrgnuo je da je rekao: "Bruno Marić ti večeras neće živ izaći iz Splita."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marić oprašta neke prijetnje

Sudac Marić je pak danas na konferenciji za novinare rekao da razumije opravdani bijes navijača pa i čelnika Hajduka i oprašta im "sve teške riječi izrečene u afektu nakon utakmice", ali neke prijetnje poput onih koje su došle od predsjednika NO Hajduka Ljube Pavasovića Viskovića smatra nedopustivim u civiliziranom svijetu.

"Zbog jedne odluke koju sam donio na nogometnom terenu primam na tisuće prijetećih sms poruka. Ja ih ozbiljno shvaćam, pogotovo onu koju sam dobio od Ljube Pavasovića Viskovića jer znam o kakvoj se osobi radi. Zato sam poduzeo mjere da zaštitim svoju obitelj i sebe, a još nisam odlučio hoću li sudskim putem zatražiti zadovoljštinu. Za sada ću pričekati da to urade državna tijela koja su za to zadužena", rekao je Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo