Nije šala / Derbi dobio zanimljive goste: Barcelonini skauti dolaze u Split gledati Domagoja Bradarića

Image
Foto: Pixsell/Marko Lukunić

Devetnaestogodišnji Bradarić vrlo se brzo nametnuo kao jedan od najboljih igrača Hajduka

1.4.2019.
12:00
Pixsell/Marko Lukunić
VOYO logo

Mladi Hajdukov dijamant i povremeni kapetan Domagoj Bradarić svojim je dobrim igrama u dresu splitskog kluba zainteresirao mnoge europske nogometne velikane. A kad kažemo velikane, onda to znači uistinu najveće europske klubove.

Tako Splitski dnevnik piše da će Domagoja u Split na derbi doći gledati skauti Barcelone. Informacija je stigla iz izvora bliskih klubu, a "skauting" bi se trebao dogoditi na velikom derbiju protiv Dinama u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devetnaestogodišnji Bradarić vrlo se brzo nametnuo kao jedan od najboljih igrača Hajduka, ali i mlade hrvatske reprezentacije.

Iako je još uvijek mlad, o njemu se razgovaralo kao o dugoročnom rješenju za lijevi bok seniorske reprezentacije, a povezivalo ga se i s transferom u Atletico Madrid koji je negirao da je ponudio 10 milijuna eura za njegove usluge Hajduku.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je ove zime već napravio vrlo unosan transfer. Ante Palaversa potpisao je ugovor s Manchester Cityjem u dealu vrijednom oko šest milijuna eura ako uračunamo eventualne bonuse. Palaversa ostaje u Hajduku do lipnja sljedeće godine, a onda će prijeći na Otok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo