ENGLESKA ZVIJEZDA / 'Proveo sam ovo ljeto šest tjedana na odvikavanju od tableta za spavanje i laganja'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Kada sam se vratio iz Turske, saznao sam da trebam operaciju, psihički sam bio u lošem stanju i odlučio sam otići u modernu ustanovu za odvikavanje i mentalno zdravlje. Oni se bore s ovisnošću i traumama'

13.7.2023.
10:23
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Engleska nogometna zvijezda Dele Alli otkrila je da je provela na rehabilitaciji šest tjedana odvikavajući se od pilula za spavanje i laganja, nakon što se ovog ljeta Alli vratio s neuspjele posudbe u turskom superligaškom klubu Besiktas - u intervjuu za podcast Garyja Nevillea, The Overlap.

Image
Bliži se rastanak /

ESPN: Tottenham spreman prodati Delea Allija u siječnju

Image
Bliži se rastanak /

ESPN: Tottenham spreman prodati Delea Allija u siječnju

Nekad najbolji mladi igrač Engleske

Bivši igrač Tottenhama bio je jedna od najsvjetlijih engleskih nogometaša i uživao u velikom usponu pod vodstvom Mauricija Pochettina u sjevernom Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Probivši se u prvu momčad sa samo 20 godina, Alli je ponio PFA-ovu nagradu za najboljeg mladog igrača godine u sezoni 2015/16. i sljedećoj sezoni te je osvojio mjesto u momčadi Garetha Southgatea za put u Rusiju na Svjetsko prvenstvo 2018.

Međutim, nakon što se borio s upornom ozljedom, Alli je postupno pao u nemilost Tottenhama i u siječnju 2022. rezervirao prelazak u Everton. Sad je njihov igrač službeno, ali pitanje je kako na njega gledaju trenutno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alli se, tako, preselio u Besiktas, ali nakon što nije uspio impresionirati turskog diva i još se borio s ozljedama, klub ga se pokušao riješiti. U razgovoru s Nevilleom, Alli je kazao:

'Teško je o tome govoriti'

"Sada je pravo vrijeme da ljudima kažem što se događa. Teško je o tome govoriti jer je to nešto što sam dugo skrivao. Strah me je bilo govoriti o tome", dao je već u startu do znanja da je posrijedi veliko priznanje…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam se vratio iz Turske, saznao sam da trebam operaciju, psihički sam bio u lošem stanju i odlučio sam otići u modernu ustanovu za odvikavanje i mentalno zdravlje. Oni se bore s ovisnošću i traumama. Osjetio sam da je došlo vrijeme za mene. Ne može vam se reći da idete tamo – morate znati i sami donijeti odluku ili ćete propasti do kraja. Bio sam uhvaćen u lošem ciklusu i stvarima koje su mi činile štetu - tabletama za spavanje i laganju", dodao je Alli i naglasio da je još prije razmišljao o umirovljenju s 24 godine, kad je bio igrač Mourinha.

'Mogu li u mirovinu u 24.?'

"Jednog jutra sam se probudio i morao sam na trening. Sjećam se da sam buljio u ogledalo i pitao mogu li sada otići u mirovinu. U 24. Radim ono što volim. Za mene je to bilo srceparajuće. Uvijek sam bio protiv sebe u svemu. Pobjeđivao sam u borbi, pokazujući da sam sretan. Ali iznutra sam gubio bitku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon MMA spektakla godine u zagrebačkog Areni, Fight Nation Championship po drugi put odlazi izvan granica Republike Hrvatske i to opet u Bosnu i Hercegovinu. Finale četvrte sezone ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige očekuje nas u subotu, 22. srpnja, s početkom u 20 sati u Kulturno-sportskom centru Bugojno, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo