Novi udarac za Španjolsku: Šef potjerao Fabregasa!

Vicente del Bosque, izbornik španjolske reprezentacije, udaljio je sa subotnjeg treninga Cesca Fabregasa, nezadovoljan njegovim zalaganjem.

22.6.2014.
16:07
VOYO logo

U redovima aktualnih dvostrukih europskih i još uvijek svjetskih prvaka sasvim sigurno vlada turobna i tmurna atmosfera nakon dvaju poraza u B skupini Svjetskog prvenstva od Nizozemske 5:1 i Čilea 2:0. Španjolska je ostala bez izgleda za plasman u drugi krug, te joj preostaje još samo odraditi utakmicu za prestiž i 3. mjesto u skupini protiv Australije.

Del Bosque je očito bio nezadovoljan ponašanjem i trudom Chelseajevog pojačanja Fabregasa tijekom treninga, te je zatražio od njega da skine trening-majicu i preda je Xabiju Alonsu, te da napusti trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/2sURa1jrKS4

Fabregas ga je nevoljko poslušao i sjeo na bicikl kojim se odvezao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjeruje se da je Fabregas razočaran činjenicom da je protiv Nizozemske odigrao samo 12 minuta, dok protiv Čilea uopće nije ulazio u igru. Branič Raul Albiol nastojao je umanjiti značaj ove epizode u razgovoru za španjolske medije.

"Nije se dogodilo ništa neobično. Vjerujem da je Cesc jednako razočaran našom ranom eliminacijom kao i svi drugi igrači. To je sve, ništa drugo nije posrijedi", rekao je Albiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo