DEJAN LOVREN OTVORIO DUŠU: / 'Želim opet igrati za Hrvatsku, ali imam jedan uvjet...'

Image

Hrvatski nogometaš pojasnio je zašto je odlučio postaviti ultimatum koji ga je koštao Eura.

25.7.2016.
8:58
VOYO logo

Branič Liverpoola Dejan Lovren propustio je zbog nesporazuma s izbornikom Antom Čačićem nedavno završeno Europsko nogometno prvenstvo. Trebao je biti jedna od glavnih uzdanica u Francuskoj, a na kraju je promatrao Modrića i društvo na televiziji.

"Pratio sam svaku utakmicu. Navijao sam i drhtao s dečkima. Razočaran sam rezultatom. Prerano smo ispali", izjavio je Lovren za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogli do finala

"Mogli smo doći do finala, valjda će biti bolje na sljedećem natjecanju", kazao je branič te ponovio kako mu nije bilo lako gledati suigrače na Euru dok je on bio na odmoru. Međutim, da nije bio toliko tvrdog stava mogao je i on biti u Francuskoj.

"Bila je to moja odluka, ali i izbornikova. Sada je to prošlo i vjerujem da će u budućnosti biti bolje. Želim li se vratiti u reprezentaciju? Nikada nisam rekao da ne želim igrati za Hrvatsku. Želim igrati za Hrvatsku i otvoren sam za svaki svaki razgovor", rekao je Lovren uz napomenu kako u tom razgovoru želi da se riješe svi nesporazumi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je na kormilu reprezentacije AnteČaćić s kojim se i posvađao postavlja se pitanje bi li to kočilo njegov povratak u reprezentaciju.

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

"Mogao bih dosta toga reći o odnosu s izbornikom, ali ja sam uvijek za razgovor. Želim da se ta priča riješi na kulturan način", dodao je Lovren. Također, rekao je kako ima svoj stav te da će ga uvijek javno iskazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni problem

"U čemu je bio glavni problem? Kratko i jasno, nisam se mogao gledati na klupi za pričuve. Nije bila riječ o ultimatumu nego o tome što me se nikada nije gledalo kao igrača za prvu postavu reprezentaciju kao što je slučaj ovdje u Liverpoolu", pojasnio je branič.

Ispričao je i to kako ne može od bilo kojeg trenera tražiti da bude u početnih 11 i da to nikada ne bi napravio te da je poanta priče da želi imati dojam da ga se doživljava kao igrača koji može biti u prvom sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam u reprezentaciji imati drukčiji status, da me se cijeni i da sam u konkurenciji. Ono što sam izjavio znači da samo želim da me izbornici doživljavaju, a ne da sam tu kako bih popunio broj", zaključio je Lovren.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo