OGLASIO SE / Dejan Lovren komentirao penal za Manchester City: 'Možda da promjenimo pravila?'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Situacija koja je promjenila tijek utakmice bio je sporan penal...

15.3.2023.
11:50
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon uvjerljive 7-0 pobjede na svom Etihadu protiv Leipziga. Situacija koja je promjenila tijek utakmice bio je sporan penal, kada je Rodri U 22. minuti pogodio loptom leđima okrenutog Benjamina Henrichsa. u razgovoru s Brankom Struparom otkrio nam je kako mu je ta odluka bila čudna, a povodom tog pitanja javio se na Twitteru i Dejan Lovren:

"Ako je igrač okrenut leđima lopti, pogotovo u zraku, što je mogao učiniti da je izbjegne? Ništa. Ovo je za mene prirodna pozicija i prestroga je odluka da bude penal. Možda da promijenimo pravila igre? Da ili ne?" napisao je Lovren na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Lovren je na utakmici Euopskog prvenstva s Češkom imao sličnu situaciju kada je tvrdio da nije bilo jedanaesterca zato što mu je Patrick Shick dolazio s leđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam kako sam drugačije mogao skočiti i držati ruke prilikom skoka, nego onako kako sam napravio protiv Schicka. Osim toga, ja njega uopće nisam vidio. Uostalom, kako da skačem, kao svijeća, ruku uz tijelo? To je nemoguće", rekao je tada Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo