DEGUTANTNE IZJAVE NA RAČUN MESSIJA: / Slavni agent napao najboljeg igrača svijeta kao nitko do sad - 'On je Barcelonina bolest'

Image
Foto: Peofimedia

Messi i Griezmann navodno nisu baš u dobrim odnosima i na terenu ne surađuju dobro

10.11.2020.
10:32
Peofimedia
VOYO logo

Bivši agent francuskog reprezentativca i jedne od najvećih zvijezda Barcelone, Antoinea Griezmanna, Eric Olhats, otkrio je za France Football u kakvim je problemima njegov nekadašnji klijent otkako je došao u Barcelonu.

Slavni agent, koji je ujedno i otkrio Griezmanna, misli kako sav problem, kako Antoineov tako i Barcelonin, leži upravo u Lionelu Messiju, najboljem igraču svijeta i ključnom igraču momčadi s Camp Noua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi i Griezmann navodno nisu baš u dobrim odnosima i na terenu ne surađuju dobro, a dakako trener i klub naklonjeniji su Argentincu i Francuz automatski ispada iz kombinacija. Olhats tvrdi kako će se Griezmannova situacija u Barceloni promijeniti jedino kada Messi ode iz kluba.

"Griezmann je došao u klub i odmah upao u probleme jer klub funkcionira tako da Messi ima svoj stav u svemu. On je u isto vrijeme car i monarh, a na Antoineov dolazak nije gledao blagonaklono. Bio je drzak, to se osjetilo. Uvijek sam slušao o tome kako Antoine nema problem s Messijem, ali nikad nisam čuo suprotno", pojasnio je Olhats.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Lionel Messi of Barcelona reacts during the Champions League Group Stage G football match between Juventus FC and Barcelona at Juventus stadium in Torino (Italy), October, 28th, 2020. Photo Andrea Staccioli / Insidefoto/Sipa USA,Image: 566183444, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany, Italy, Japan, and The Netherlands ***, Model Release: no

'On je rak Barcelone'

Zatim je dodatno napao i dosta ružno uvrijedio Messija.

"U mojim očima je jasno da je Messi rekao da odlazi samo zato da vidi koliku moć još uvijek ima u klubu. Klasični Messi! Koliko god je dobar na terenu, toliko je loš van njega. Barcelona već neko vrijeme pati zbog njega. On je rak tog kluba", tvrdi Olhats i naglašava kako nije problem u Griezmannu već u Messiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub je bolestan, a ne on. Prošle godine kad je Antoine došao u klub Messi nije razgovarao s njim, nije mu htio ni dodati loptu. Traumatizirao ga je. To je ostavilo traga na Antoineu. Vidi se da je tako kad pričate s njim. Uz to imate odlazak predsjednika, osam komada koje su primili od Bayerna. Stanje u Barceloni nije dobro", zaključio je.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo