Novo lice /

Dečko koji obećava? Osijek dovodi mladog reprezentativca Srbije vrijednog 150 tisuća eura

Image
Foto: germanijak

Baićeva vrijednost na Transfermarktu je 150 tisuća eura.

4.1.2022.
8:37
germanijak
VOYO logo

Mihajlo Baić novo je lice u svlačionici Osijeka. Ovaj 19-godišnji napadač iz Subotice, prema pisanju Germanijaka, trebao bi se već danas pojaviti na pripremama slavonskog kluba.

Baić se dogovorio s Osijekom svega nekoliko dana nakon što je raskinuo ugovor s beogradskim prvoligašem FK Čukaričkim te za njega neće biti plaćena odšteta.  Baićeva vrijednost na Transfermarktu je 150 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je napadaču viskokom 191 centimetar koji je stasao u Spartaku iz Subotice, ali je kao vrlo mlad već prešao u Čukarički, a potom 2019. godine i u najtrofejniji srpski klub Crvenu zvezdu. U Zvezdi se nije dugo zadržao pa je još jednom napravio krug između Spartaka i Čukaričkog. 

Napadač po Bjelicinom ukusu


Do sad je odigrao dvadesetak prvoligaških utakmica, a ove sezone je u najvišem rangu srpskog nogometa nastupio tri puta i zabio jedan pogodak. Baić je i mladi reprezentativac te je za U17 i U19 selekcije Srbije upisao sedam golova u 12 nastupa. Riječ je o visokom centarforu koji traži svoju priliku u kaznenom prostoru, a to je tip igrača kakvog preferira Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvjesno je da se Mihajlo Baić neće odmah uskočiti u svlačionicu prve ekipe već da će 
svoju prvu polusezonu u Osijeku provesti u drugoj momčadi slavonskog prvoligaša. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo