DEBI NIKOLE VLAŠIĆA POGOTKOM ZASJENIO NJEGOV SUNARODNJAK: / Pogledajte kako je Kristijan Bistrović zabio Arsenalu iz Tule

Image
Foto: Screenshot

Prošle zime, Kristijan Bistrović, devetnaestogodišnji nogometaš Slaven Belupa potpisao je ugovor sa slavnim klubom iz Rusije, a sada im donosi bodove

18.8.2018.
17:26
Screenshot
VOYO logo

"Ubrzo nakon nekoliko utakmica koje sam odigrao u prvom sastavu ovog ljeta menadžeri su mi rekli da se nekoliko inozemnih i hrvatskih klubova interesira za mene. Nitko osim CSKA nije poslao ozbiljnu ponudu i tako je sve krenulo. Bio je to za mene šok u prvom trenutku jer se sve dogodilo iznenada. Ipak, to je prilika koja se događa jednom u životu i jednostavno sam ju morao iskoristiti.", rekao je tada Bistrović za portal Drava.info.

Golgeterski pogodak

Danas je na utakmici protiv Arsenala iz Tule zabio i svoj ligaški prvijenac u dresu ruske momčadi i pokazao da ima i napadačkih afiniteta. Fernandes je lijepo ubacio s desne strane, a Bistrović je loptu dočekao na drugoj stativi i mirno zabio u 77. minuti za vodstvo od 2:0. Prvi gol za CSKA zabio je napadač Hernandez u 10. minuti utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CSKA je do kraja utakmice postigao još jedan pogodak, a strijelac je bio Gordjušenko u 82. minuti koji je trećim pogotkom za CSKA potvrdio pobjedu. Za CSKA je debitirao i Nikola Vlašić koji je odigrao 79 minuta prije nego ga je zamijenio Gordjušenko. Pogodak Bistrovića možete pogledati ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo