DEBAKL SLAVENA BILIĆA NA EMIRATESU: / Splićanin doživio poniženje u drugom poluvremenu protiv Arsenala

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić doživio je pravo poniženje i proživio noćnu moru u drugom poluvremenu susreta 31.

5.4.2017.
22:38
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Slaven Bilić izgubio je i petu uzastopnu utakmicu u Premier ligi, te sedmi susret u nizu bez pobjede. Zadnji trijumf 'čekičari' su ostvarili početkom veljače na gostovanju kod Southamptona (3-1).Čekićari su se u prvom poluvremenu još nekako i držali.

Otišli su u svlačionicu s nulom. Iako, u 18. minuti igrači Arsenala su tražili jedanaesterac nakon duela Walcotta i Masuakua, no glavni sudac dvoboja Atkinson je samo pokazao da se igra dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, drugo poluvrijeme bila je druga priča i za West Ham i za Arsenal. Arsene Wenger uspio je probuditi svoje igrače u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak je donio nove napade topnika koji su napokon urodili plodom u 58. minuti kada je Nijemac Özil na rubu šesnaesterca prihvatio jednu loptu i pospremio ju u mrežu za 1-0 i ludnicu na Emiratesu.

Samo dvije minute kasnije odgovorio je West Ham preko svog napadača Andyja Carrolla čiji je udarac u posljednji trenutak blokirao Monreal. U 63. minuti iz slobodnog udarca pokušao je Lanzini, no to je otišlo preko pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Topnici su vodstvo udvostručili u 68. minuti kada je Özil preuzeo ulogu asistenta i ubacio s lijeve strane te u sredini pronašao Walcotta koji pogađa za 2-0. Martinez je napokon morao reagirati u 75. minuti kada je zaustavio udarac Lanzinija. Arsenal je posao završio u 83. minuti kada je Francuz Giroud zabio nakon dodavanja reprezentativca Engleske Oxlade-Chamberlaina. Pogodak Girouda bio je sjajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo