Debakl na startu SP-a: Maroko ponizio Halilovića i društvo

Hrvatska U17 reprezentacija očajno je otvorila Svjetsko prvenstvo. Na natjecanju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima našu reprezentaciju deklasirao je Maroko rezultatom 3:1.

18.10.2013.
16:53
VOYO logo

Sve je bilo jasno već u prvom poluvremenu, kada su Marokanci poveli s 3:0, do kraja utakmice uzalud su igrači Ivana Gudelja stiskali, uspjeli su zabiti samo jedan gol.

Velike najave raspuknule su se na startu kao balon od sapunice, priče o Alenu Haliloviću kao najboljem 17-godišnjaku na svijetu sad izgledaju smiješno, a šanse da mali Vatreni osvoje SP baš i nisu nimalo realne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Proučili smo dobro Marokance, znamo otkuda dolaze najveće prijetnje. Mi smo spremni, odlučni, raspoloženi i naravno da očekujemo pobjedu", sada smiješno izgledaju Gudeljove riječi, jer su ih suparnici u prvih 45 minuta razmontirali.

http://videa.hu/player?v=lNZ2xAueJoir0hpr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva gola zabio je Achahbar, a jedan je potpisao Jaadi. Naši reprezentativci su smanjili samo minus preko Roberta Murića, ali to je bilo sve. Bez ikakve smislene igre, samo s individualnim pokušajima više i nisu mogli.

Srećom, u skupini s Hrvatskom su još Panama i Uzbekistan, a dvije pobjede valjda bi Halilovića i društvo odvele u drugi krug. Samo, trebaju se izboriti za pobjede na terenu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo