DE TELEGRAAF EKSKLUZIVNO DONOSI POTVRDU VELIKOG TRANSFERA: / Zbog ovog velikana Frenkie De Jong odbio je Barcelonu i City

Image
Foto: AFP

Završena je jedna od najvećih transfer saga u nogometnom svijetu

7.12.2018.
7:16
AFP
VOYO logo

Jedan od najboljih mladih veznjaka na svijetu, Ajaxov Frenkie De Jong, iz Amsterdama će se zaputiti u Pariz, kasno noćas objavio je najtiražniji nizozemski dnevnik De Telegraaf, a informaciju su prenijeli svi ugledni sportski mediji u Europi.

Francuski velikan će za njegove usluge platiti 75 milijuna eura, čime će De Jong postati najskuplji izlazni transfer u povijesti kluba iz Amsterdama, ali i uvjerljivo najskuplji nizozemski nogometaš u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona nije bila ni blizu

De Telegraaf piše kako je Manchester City bio spreman platiti iznos koji je PSG ponudio, a Ajax prihvatio, ali da je UEFA-ina istraga engleskog prvaka oko financijskog fair-playa okončala pregovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvor ističe da Barcelona, treći klub koji je bio želio potpisati De Jonga, nije došla ni blizu Ajaxovom odštetnom zahtjevu. Transfer je dogovoren jučer u Amsterdamu, nakon što je Ajaxov direktor Marc Overmars odradio cjelodnevne pregovore s PSG-ovim direktorim Anterom Henriqueom i Maxwellom, inače bivšeg igrača Ajaxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo