Šuker poslao male Vatrene u 'svijet': 'Svi smo ponosni!'

Delegacija HNS-a na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom posjetila je u Sv. Martinu na Muri hrvatsku U-17 reprezentaciju koju očekuje nastup na Europskom prvenstvu.

3.5.2013.
10:37
VOYO logo

"Uvijek ću se sjećati Čilea i natjecanja na kojima sam nastupao kao mlad igrač, bez obzira na sve kasnije dane u Realu, Arsenalu ili drugim klubovima. Morate biti ponosni na ovakve trenutke i promicati hrvatsku državu, s ponosom nositi dres selekcije koja je četvrta na svijetu", rekao je Šuker i nastavio:

"Garantiram vam da ćete se sjećati ovih dana, ovih druženja, ovih priprema, nakon što završite igračku karijeru. Bit ću u nedjelju s vama protiv Italije u Slovačkoj, ovo Europsko prvenstvo važno je i za HNS i za hrvatski nogomet. Svi smo ponosni na vas, ovo je veliko natjecanje i za vas pojedinačno, ali i za hrvatski nogomet."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska EP otvara utakmicom protiv Italije u nedjelju u 17.30. Mnogi nas vide kao jedne od favorita natjecanja, ali Šuker je kadetima odlučio smanjiti pritisak.

"Siguran sam da će za neke od vas jednoga dana biti mjesta i u A selekciji. Igrajte utakmicu po utakmicu, nemojte se opterećivati da morate biti prvi ili drugi. Nitko 1998. nije mislio da ćemo mi biti treći, ali važno je da u svaku utakmicu uđete s pravim razmišljanjem da svakoga možete pobijediti. Slušajte savjete izbornika, uđite na utakmice na pravi način, dajte svoj maksimum i pokažite raskošan talent, nitko vam onda ništa ne može zamjeriti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo