Šuker o hrvatskoj sramoti: 'Treba biti iskren i priznati!'

12.12.2012.
10:08
VOYO logo

Predsjednik UEFA-e Michel Platini je, podsjetimo, na proslavi 100. obljetnice Hrvatskog nogometnog saveza bez rukavica kritizirao hrvatsku ligu, za koju tvrdi da izaziva sumnju u regularnost te podsjetio da se malo toga napravilo po pitanju huliganizma u Lijepoj našoj.

"Možemo mi sad pričati i misliti što hoćemo, pa i prozivati ga da nije bio trenutak, ali treba biti iskren i priznati da je Platini na proslavi HNS-a govorio istinu. O huliganima je u četiri oka već govorio s Jadrankom Kosor u trenucima dok je ona bila premijerka te s predsjednikom Josipovićem. UEFA nam je nakon EURA dostavila popis ljudi koji su pravili nerede u Poljskoj, a naša država nije ništa napravila po tom pitanju. Dozvolite da je Platini procijenio, gledajući premijera Milanovića i predsjednika Josipovića ispred sebe, da je baš proslava 100 godina hrvatskog nogometa trenutak kada nam mora reći što nas ide. Možda nas to konačno pokrene kada su huligani u pitanju", izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker za Sportske novosti i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam bio na razgovoru s predsjednikom Josipovićem. Sada je valjda svima jasno da pitanje huligana moramo riješiti. Sumnji u prvenstvo ima, Platini je i tu u pravu, pod najvećom je pažnjom sudačka organizacija, ali dopustite da sam u HNS-u predsjednik tek 150 dana i da ne mogu neke stvari lomiti preko noći", poručio je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo