Šuker odgovorio prosvjednicima: 'Ni 100 metara dalje je šuma'

Predsjednik HNS-a Davor Šuker je na konferenciji za novinare odgovorio Zagrepčanima koji se protive gradnji nogometnog kampa na Sveticama.

3.1.2014.
14:14
VOYO logo

''Jedino što me boli je to da HNS ima svoje novce, i uz pomoć UEFA-e i FIFA-e neće biti potrebna niti jedna kuna hrvatskih poreznih obveznika'', rekao je Šuker, a građanima rekreativcima, koji sada u velikom broju koriste Svetice, poručio:

''Daj Bože da to mogu imati i košarka, rukomet i vaterpolo, moj je nogomet. No, doći će vrijeme, pustimo dvije, tri godine, kad će i ti rekreativci moći tamo trenirati. A na kraju, ni 100 metara dalje je maksimirska šuma s jezerom gdje se može trčati i rekreirati'', poručio je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Što kazati, moj dječački trenerski san ovim se ispunio. Imao sam neke ponude koje se nisu ostvarile i nakon razgovora s Romeom Jozakom došao sam tu i svu svoju snagu ću upotrijebiti da pomognem tim mladim dečkima'', rekao je Vulić i otkrio svoje ciljeve.

''Normalno da kad dođu kvalifikacije da se očekuje prolaz i ako ih ne prođemo, da ću ponuditi ostavku jer sam takav tip. Radi se o jednoj odličnoj generaciji u koju vjerujem i pred kojom je velika budućnost.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo