'Ja razumijem što je Šimunić htio reći!'

'Teško mi je to reći, ali moram, znam da me jednog dana možda čeka posao u UEFA-i i FIFA-i.

25.12.2013.
20:56
VOYO logo

Šuker se u razgovoru za RTL rezimirajući godinu na izmaku ponovno očitovao o slušaju 'Joe Šimunić', koji je zbog izvikivanja povika 'Za dom!', dobio kaznu FIFA-e od deset utakmica suspenzije u dresu hrvatske reprezentacije.

"I ako vam kažem da Josip kad je došao prvi put u reprezentaciju, da me zvao sa 'vi'. Ja mu kažem - Joe, mi smo suigrači, pa ne možeš tako. 'Pa joj ja sam iz Australije, ja sam te gledao'. Znači toliki respekt, jedna ljubav prema hrvatskom nogometu", rekao je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije tajna da Šuker podržava Zdravka Mamića i njegove planove, a to su obnova maksimirskog stadiona i gradnja kampa reprezentacije uz sam stadion.

"Nacionalni centar mora biti blizu nogometnog stadiona. To je jedino najbolje rješenje koje smo gledali. Dugo godina se pričalo i moram reći da imamo sredstva na računu, da nismo trošili. I našim dobrim vezama u UEFA-i i FIFA-i možemo dobiti što trebamo od njih", izjavio je Šuker i zaključio s pričom o povezanosti Dinama i Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski nogometni savez je preozbiljna organizacija, dugo radi, dugo prima novce iz UEFA-e i FIFA-e da bi nešto ovdje bilo na crno, da bi nešto bilo neregularno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo