Vidoviti Ante dao nadu cijeloj Dalmaciji!

'Ne razmišljamo o jedanaestercima, nismo ih vježbali, planiramo proći s 2:0.

2.8.2011.
15:58
VOYO logo

U svrhu potpune mobilizacije o dvoboju protiv Stokea govorili su lideri svlačionice Srđan Andrić, Ljubo Miličević, Ante Vukušić i Danijel Subašić. To je kao nekakva četvorka kapetana.

"Pobjedom protiv Stokea brišemo Zadar. Nismo očekivali taj poraz, ali vjerujem da ćemo biti bolje. Malo smo pali u ove posljednje dvije utakmice, ali vjerujemo u sebe. Stoke je potpuno drugačija momčad kada igra u gostima", kaže Andrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Vukušića se očekuju pogoci. Hajduk u posljednje tri utakmice nije zabio, ali napadači sada imaju prigodu izbrisati taj ružan niz.

"Moramo pokušati što više igrati po podu, u Stokeu je bilo teško igrati protiv njihovih obrambenih igrača, posebno jer smo i mi imali puno dugih lopti", kaže Vukušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zadru je Hajdukov najbolji strijelac zamijenjen.

"Trener je odlučio da nas odmara, želi što više svježijih igrača. Nisam u krizi, to ću pokazati protiv Stokea. Ne razmišljamo o jedanaestercima, nismo ih vježbali, planiramo proći s 2:0. Ne razmišljamo o negativnostima, vjerujemo u prolaz", zaključio je Vukušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadači ne zabijaju, a obrana je u dva posljednja poraza imala dva propusta. Puno se očekuje od Ljube Miličevića, koji je zbog puknutog mišića propustio sve dosadašnje dvoboje, ali već dva tjedna radi punom parom i vjerojatno će zaigrati protiv Stokea.

"Spreman sam, nadam se da ću igrati. U Zadru smo podbacili, ali nije bilo lijepo biti čuti povike s tribina. Mi smo kao obitelj, kad viču jednome to nas sve pogađa. Volim utakmice s pritiskom, zbog toga sam i došao u Hajduk. A takva će biti utakmica sa Stokeom", smatra Miličević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Splita putuju u London na uzvratni susret 3. pretkola Europske lige protiv Fulhama. Nakon 0:0 u Dugopolju, trener Ivan Katalinić siguran je kako će njegovi izabranici postići pogodak na gostovanju.

"Budemo li igrali kao u Dugopolju, možemo se nadati prolasku. Gol ćemo postići, u to nema sumnje. Englezi će biti jači, ali ovo je jedna utakmica, to je naša prilika. Sumnjam da će biti produžetaka, mi tražimo rezultat 1:1", smatra Katalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnog je mišljenja i nogometaš Splitovaca, Predrag Šimić.

"U redu, favoriti su, ali mi smo uvjereni da možemo napraviti iznenađenje. Kontre su naša prilika, a bude li se odlučivalo s bijele točke, Andrija Vuković naš je adut", istaknuo je Šimić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108010436006 arti-201107310403006 arti-201107290074006

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo