NEOBIČNA POHVALA / Danski novinar o Luki Modriću nakon utakmice: 'Mali nogometni trol nam je pokvario zabavu'

Image
Foto: Pixsell
11.6.2022.
14:23
Pixsell
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija sinoć je u Kopenhagenu u 3. kolu Lige nacija pobijedila Dansku 1:0 i došla do prve pobjede u ovom izdanju tog natjecanja. Danci su dominirali cijelo prvo poluvrijeme, no Hrvatska se probudila i slavila pogotkom Marija Pašalića u 69. minuti.

Image
DOK SVIRA RADIO /

Mario Pašalić nakon pobjedničkog gola: 'Sad je u grupi kupus'

Image
DOK SVIRA RADIO /

Mario Pašalić nakon pobjedničkog gola: 'Sad je u grupi kupus'

Hrvatska je zaigrala puno bolje u drugom poluvremenu nakon što je Dalić u igru uveo Luku Modrića, Matea Kovačića, Josipa Stanišića, a kasnije i Nikolu Vlašića. Ulaskom Modrića nemjerljivo se podigla kvaliteta igre naše momčadi i Hrvatska je izgledala potpuno drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danski mediji iznenađeni su porazom svoje odlične reprezentacije, a kolumnist Jyllands-Postena Jesper Engman na neobičan način nahvalio je Modrića, čiji ulazak je označio ključnim trenutkom utakmice.

Pokvario zabavu Dancima

"Svi smo čekali gol Danske, ali Hrvatska je u igru ubacila Luku Modrića, 36-godišnjaka koji je osvojio Ligu prvaka i koji je puno više od toga, a ušao je i Mateo Kovačić. Momentum utakmice se promijenio, Hrvatska je zaigrala bolje", piše Engman i nastavlja

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je izborila korner iz kojeg je Pašalić progurao noge kroz Schmeichelove noge u gol. Što je to? Smije li mali nogometni trol Luka Modrić, pokretač preokreta svoje momčadi, doći ovdje i pokvariti nam zabavu?"

Hrvatska u zadnjoj utakmici ovog ciklusa u ponedjeljak gostuje na Stade de Franceu kod Francuske, dok će Danska biti domaćin reprezentaciji Austrije, koja je sinoć odigrala kod kuće 1:1 protiv Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo