OGLASIO SE IZBORNIK / Zlatko Dalić nakon velike pobjede Hrvatske: 'Imamo sjajnu momčad, ali sad nas čeka Francuska'

Image
10.6.2022.
23:30
VOYO logo

"Prvo čestitam dečkima na sjajnoj utakmici, pogotovo u drugom dijelu. Zamisao je bila da se sačuvamo u prvom dijelu i da čuvamo energiju, nije nam to pošlo za rukom. Drugo poluvrijeme je bilo sjajno, igrali sm odobro protiv jake momčadi. Mislim da smo na dobrom putu, imamo sjajnu momčad, ali sad nas čeka Francuska", izjavio je izbornik Zlatko Dalić

Osvrnuo se i na Marcela Brozovića kojeg je planirao odmoriti, ali je na kraju odigrao svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOK SVIRA RADIO /

Mario Pašalić nakon pobjedničkog gola: 'Sad je u grupi kupus'

Image
DOK SVIRA RADIO /

Mario Pašalić nakon pobjedničkog gola: 'Sad je u grupi kupus'

"Broz može i za njega to nije problem. On ima energiju i to je i on rekao. On istrči 12, 13 kilometara svaku utakmicu. On je za Hrvatsku velika stvar, veliki igrač, a kad su on Modrić i Kovačić zajedno to je druga priča."

A samo riječi hvale imao je za naš današnji stoperski par: Erlić i Šutalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve pohvale mladim dečkima koji su iskoristili svoju šansu, koji su bez pardona odigrali s puno sigurnosti. Nisu nikada igrali zajedno, a to tako nije izgledalo. Sjajan je bio i Stanišić, trojica mladih su pokazali sjajne stvari. Erlić, Šutalo i Stanišić su mi donijeli još jednu glavobolju, ali pozitivnu", rekao je kroz smijeh pa je prokomentirao i povratak Šime Vrsaljka.

"Vidjet ćemo, Šime je dugo bio odsutan. Bio je dobar i ne želimo ga potrošiti pa smo ga htjeli sačuvati. Trebat će mu da se vrati još bolji i kvalitetniji. On živi s ekipom, drago mi je da se vratio nakon godinu dana. Njegov početak je na istom stadionu gdje je igrao prije godinu dana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj se osvrnuo na Francusku:

"Francuka je jedna od najboljih svjetkih momčadi, ako ne i najbolja. Imamo samo tri dana, moramo na put u Francusku i malo se odmoriti. No, mi smo u dobroj situaciji, imamo dobru energiju koja nas nosi. S ovakvom energijom, zajedništvom i vjerom u sebe možemo i njima pariratI", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo