Otkriveno kako je došlo do genijalnog poteza koji je osvojio svijet!

Nogometaš koji je minulog vikenda zaslužan za 'play of the day', Dani Alves, ostao je iznenađen podrškom koju je dobio od kolega, te tvrdi da je svoj potez napravio bez razmišljanja.

29.4.2014.
16:27
VOYO logo

Podsjetimo, u utakmici Villarreala i Barcelone, u sklopu 35. kola španjolske Primere, desni bek Barcelone spremao se izvesti korner s desne strane, kada je ispred njega s tribine doletjela banana. Brazilac ju je mrtav hladan podigao, ogulio, otrgnuo komadić i pojeo, te odbacio ostatak. Potez je oduševio nogometni svijet, a njegovi su kolege nogometaši već idući dan objavljivali fotografije putem društvenih mreža kako jedu banane.

"Iznenađen sam podrškom koju sam dobio. Moja je reakcija bila instinktivna. Uopće nisam razmišljao o tome", rekao je Alves, pa se okomio na FIFA-u, koja je nedavno najprije zabranila pa dozvolila Barceloni dovođenje novih igrača zbog navodnih neregularnosti u transferima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/_Zcvvd4llyE

"FIFA se treba baviti bitnijim stvarima od La Masije (Barcelonine omladinske škole)", rekao je Brazilac pa zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Španjolska? Postoji rasizam prema strancima. Prodaje se pod zemlju "prvog svijeta", ali to nije nikako slučaj. Daleko je Španjolska od tog naziva!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo