DANAS PADA ODLUKA: / Dinamov Španjolac mogao bi definitivno postati izgubljen za Hrvatsku

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Od ovoga bi svakako mogao najviše profitirati Dinamo

17.5.2019.
9:09
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Španjolski izbornik Luis Enrique tijekom petka objavit će popis igrača na koje računa za dvije kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo protiv Farskih Otoka i Švedske 7. i 10. lipnja.

Kako prenosi ugledna Marca, bivši Barcelonin trener prvi bi put mogao pozvati Danija Olma, sjajnog Dinamova Španjolca koji bi, dogodi li se to, i definitivno mogao biti prekrižen za hrvatsku reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dizanje cijene

Naravno, Olmo je odlučio da želi igrati za svoju domovinu i u tome nema ništa sporno, ali od ovoga bi svakako mogao najviše profitirati Dinamo jer Olmu bi reprezentativne utakmice svakako mogle još podići cijenu koja će biti rekordna za nekog dinamovca.

Image

06.08.2017., Stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski telekom Prva liga, 4. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Dani Olmo, Nikola Vlasic. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Što se tiče ostalih Enriqueovih dvojbi, Španjolci su uvjereni kako Enrique ozbiljno razmišlja da zaobiđe Sergija Busquetsa koji je pretrpio uvrede nakon nevjerojatnog ispadanja Barcelone iz Lige prvaka, a ni Rodrijeve igre ne idu mu u prilog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra je vijest za Furiju povratak Danija Carvajala, dok ostatak popisa ne bi trebao pretrpjeti značajnije promjene u odnosu na posljednje okupljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo