ŠTO ĆE TORCIDA REĆI NA OVO / Dan nakon što je potpisao za Hajduk, Krovinović poslao navijačima nevjerojatnu poruku: 'Evo da vam budem iskren...'

Image
Foto: HNK Hajduk

Dan nakon objave transfera poslao je veoma opširnu i snažnu poruku navijačima Hajduka

20.7.2021.
16:35
HNK Hajduk
VOYO logo

Hrvatski veznjak i nesuđeni reprezentativac Filip Krovinović potpisao je u ponedjeljak za Hajduk. Krovinović je možda i najveće ovosezonsko pojačanje Splićana uz Marka Livaju, a platili su ga milijun i pol eura.

Krovinović je ponikao u redovima Dinama i Lokomotive, a zatim se preko Zagreba, Rio Avea, West Bromwicha, Nottinghama i Benfice u 26. godini, odlučio na transfer na Poljud.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krovinović je potpisao ugovor na tri godine, a dan nakon objave transfera poslao je veoma opširnu i snažnu poruku navijačima Hajduka. Poruku prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruka navijačima

"Uf, uf… Puno emocija trenutno prolazi kroz mene. Evo da vam budem iskren, stvarno ne znam odakle bi krenuo… Ali ajmo ovako:

Možda sam trenutno jedna od najsretnijih osoba na svijetu jer sam postao igrač kluba iznimne tradicije kao što je Hajduk i dio ove lijepe priče. Odluka je bila obostrana - velika želja Hajduka i moja osobna. Tu sam kako bih dao sve od sebe i tako će biti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadam se da ću svojim iskustvom i radom pomoći svojoj ekipi, a garantiram vam da ću svaku utakmicu davati 100 posto jer je meni to užitak. Takav sam igrač, tako odgojen i tome se veselim.

I za kraj možda i najbitnija poruka ide vama, dragi navijači Hajduka. Neizmjerno sam vam zahvalan na svim porukama koje ste mi poslali u zadnjih nekoliko tjedana. Niste ni svjesni koliko mi to znači! Čitam ih i dan danas, i čitat ću ih i dalje, jer vi ste ti zbog čega se igra nogomet i mazi lopta na terenu. Moram priznati da je bilo jako smiješnih poruka u kojima ste me nasmijali (navijač koji mi je obećao 'prestat ću pušiti i upisati fakultet' ako potpišem- držim te za riječ), stoga samo nastavite jer jedno je sigurno - vi ste mi također dali jedan veliki dodatni motiv za doći u Hajduk.Trebat ćete nam kroz cijelu sezonu i ne kaže se bezveze da ste 12. igrač na terenu", napisao je Krovinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo