Rijeka predstavila novi moderni kamp: 'To je za mene pobjeda'

Predsjednik Rijeke Damir Mišković bio je oduševljen supervažnom 2:0 pobjedom svoje momčadi protiv belgijskog Standarda u 5. kolu Europske lige.

28.11.2014.
10:39
VOYO logo

Rijeka je u velikom stilu nadigrala i pobijedila momčad iz Liegea, ali ako želi prolaz u drugi krug natjecanja morat će u zadnjem kolu pobijediti Sevillu usred Španjolske. No, na Kantridi se još uvijek ne zamaraju tom utakmicom.

"Svaki susret je važan, postigli smo to da svaki put idemo na pobjedu. Bio sam s igračima, koncentrirani su, dat će sve od sebe, izvući svoj maksimum. Rekao sam im da se opuste, da igraju kako znaju, ambijent i pun stadion su iza njih. Još i kiša pada, dobro je to za Rijeku. Pokazali smo da igramo europski nogomet, Europska liga nagrada je svima u gradu, ali i hrvatskom nogometu", izjavio je predsjednik Rijeke Damir Mišković za Sportske novosti uoči susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2b8035

Mišković se ne zamara previše s aktualnom situacijom u domaćoj ligi i u hrvatskom nogometu, a potvrdio je i gradnju novog klupskog kampa koji će lijepu nogometnu priču podignuti na još višu razinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih komentirao, stav Rijeke je da se neće miješati u odnose Dinama ili Hajduka s HNS-om. Kako će tko voditi klub - njihova stvar. Mi idemo svojim putom, kako je i obećano, predstavili smo simulaciju kampa, a to je za mene najveća pobjeda. Imat ćemo terene gdje će se mladi moći razvijati, mjesto gdje niče sport... Ovo drugo što sa sportom nema veze me uopće ne brine. Fokusiran sam samo na svoj grad i klub, ali i na hrvatski nogomet. Kamp ide po planu, bit će sve OK, 15 dana gore-dolje. Nadam se da neće biti snijega... Prvi dio će biti gotov do ožujka, onda se selimo".

Nakon utakmice sa Standardom je objavljeno kako je najbolji igrač Rijeke Andrej Kramarić novi igrač Juventusa, ali Mišković je za sada to demantirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juventus je zainteresiran za Andreja, baš kao i drugi klubovi. No, dogovora nema, ništa nije potpisano ni isplaćeno! Još uvijek smo svi tu zajedno, razgovaramo... Razmišlja se i o tome da Kramarić ostane u Rijeci do ljeta, možda i više. Sve opcije su otvorene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo