DAMIR KRZNAR: / 'U svlačionici je muk, tužni su, neka prespavaju. Napravit ćemo jedan sastanak, moramo se srediti i biti ponosni'

Image

Damir Krznar dao izjavu ArenaSportu - 'Danas smo žalosni, sutra ponosni. U svlačionici je muk, tužni su, neka prespavaju'

15.4.2021.
23:29
VOYO logo

Nogometaši zagrebačkog Dinama danas nisu uspjeli prirediti novo iznenađenje. Nakon domaćeg poraza 0:1, "Modri" su u uzvratnom susretu četvrtfinala Europske lige poraženi na gostovanju kod Villarreala s 1:2 ostavši bez plasmana u polufinale. Golove za "Žutu podmornicu" zabili su Paco Alcacer (36) i Gerard Moreno (43), dok je gol za Dinamo postigao Mislav Oršić (75).

Image
HRABRI DINAMO ZAVRŠIO EURO SEZONU: /

Žuta podmornica zaustavila plavo zagrebačko čudo – ništa od polufinala

Image
HRABRI DINAMO ZAVRŠIO EURO SEZONU: /

Žuta podmornica zaustavila plavo zagrebačko čudo – ništa od polufinala

'U samoj pripremi smo znali da neće biti lagano'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, "Modri" se nisu uspjeli probiti među četiri najbolje momčadi Europske lige. Međutim, već je plasman u četvrtfinale Europske lige najveći uspjeh u posljednjih više od pola stoljeća.

"U samoj pripremi smo znali da neće biti lagano, ali sav svoj fokus smo stavljali na obranu. Prvo poluvrijeme nije bilo dobro, drugo je, procurili smo, žao mi je za drugi ne za prvi gol koji je bio granični. Falilo nam je u srednjem bloku, u okomici lopte, nismo imali agresiju, oni su pronalazili višak i tu su perfektni. Danas smo žalosni, sutra ponosni. U svlačionici je muk, tužni su, neka prespavaju. Moraju biti ponosni, napravit ćemo sastanak jedan", kazao je nakon dvoboja za kameru ArenaSporta Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverzni trenutak

Ključni trenutak dogodio se u prvom dijelu, kod sumnjivog gola za 1:0 Villarreala. Prvotno je glavni sudac poništio gol Alcacera na dodavanje Morena s lijeve strane da bi VAR promijenio odluku. Ponovljenom snimkom jasno je bilo vidljivo kako je Dinamo u ovoj situaciji bio oštećen. Nakon toga, Dinamo je pao u igri i sam kumovao sebi da tako kažemo, što su domaći igrači iskoristili za 2:0. Iako su u drugom zaigrali bolje i imali nekoliko dobrih šansi, nisu ih dinamovci, točnije Oršić i Majer, realizirali.

"Nismo imali što izgubiti, povukli smo linije do centra u drugom dijelu. Da smo ono kod Majera smanjili... Ali nećemo sad što bi bilo, kad bi bilo. HNL je nama najbitnije natjecanje, moramo se brzo srediti, u nedjelju je utakmica. Nemamo vremena za žaljenje, isto kao u pobjedi, isto je i sad. Napadamo Istru pa redom", zaključio je Damir Krznar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dinamo Zagreb's coach Damir Krznar (L) gestures during the UEFA Europa League quarter final second leg football match between Villarreal and Dinamo Zagreb at La Ceramica stadium in Vila-real on April 15, 2021.,Image: 605813645, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

'Puno su se potrošili u Europi dinamovci, Osijek je kiksao, igrao 2:2 u Koprivnici ali...'

Za spomenuti i kako je Arenin stručni sukomentator Branko Strupar u emisiji nakon utakmice, prije izjava Krznara, rekao:

"Puno su se potrošili u Europi dinamovci, Osijek je kiksao, igrao 2:2 u Koprivnici ali mislim da će sad mnogi igrači doći na neki svoj optimum, da će se oporaviti i mirno provesti kraju sezonu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo