SVE JE MOGUĆE / Dambrauskas nakon podjele bodova: 'Nismo napravili dovoljno, ali ništa nije gotovo. Poredak se brzo može promijeniti'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Do kraja prvenstva preostalo je osam utakmica, a Dambrauskas vjeruje kako je sve moguće

3.4.2022.
22:05
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 29. kola Prve HNL Osijek i Hajduk su pred 8.500 gledatelja na stadionu Gradski vrt odigrali bez golova, a ovim rezultatom najviše mogu biti zadovoljni u Dinamu nakon što su povećali bodovnu prednost pred najvećim konkurentima.

Image
JOVIĆU NIJE LAKO /

Uslijed VAR promjena sudačkih odluka kakve hrvatski nogomet ne pamti, Kohorta i Torcida vrijeđali glavnog suca

Image
JOVIĆU NIJE LAKO /

Uslijed VAR promjena sudačkih odluka kakve hrvatski nogomet ne pamti, Kohorta i Torcida vrijeđali glavnog suca

Bila je to zanimljiva utakmica, posebno prvo poluvrijeme, u kojoj smo vidjeli sve, osim golova. Osijek je bio bolji, domaćin je imao i jedanaesterac, no mreže su večeras u Gradskom vrtu mirovale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jovićev 'show'

Situacija o kojoj će se sigurno pričati je ona iz 31. minute. Lovrić je zbog simuliranja zaradi drugi žuti, a stoga i crveni karton. Nitko nije mogao vjerovati što se događa, a s tribina je grmilo 'cigane, cigane'. No, nakon VAR-provjere sudac Fran Jović je u potpunosti promijenio odluku. Lovriću je poništen crveni karton, Osijeku je dodijeljen penal, a Ferro koji je bio u kontaktu s Lovrićem zaradio je žuti karton.

Na kraju je Caktaš promašio penal tako što je poslao loptu iznad gola i rezultat je ostao 0:0. Napomenimo kako je cijeli 'show' Jović dodatno ukrao i na kraju prvog poluvremena u 42. minuti kada je imao problema s opremom koju je morao dodatno namještati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dambrauskas: 'Nismo napravili dovoljno'

Derbi je za ArenuSport komentirao trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

"Nismo izgubili, ali to nije bio cilj. Došli smo ovdje pobijediti, ali bila je teška utakmica. Nismo krenuli utakmicu kako smo očekivali. Moram priznati da su prvih 15 minuta oni bili bolji tim i nisam zadovoljan time. U drugom poluvremenu smo napravili nekakve promjene i probali smo loptu dati Krovinoviću, ali svejedno nismo napravili dovoljno", rekao je trener Hajduka pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bod je bod, nije gubitak. Za gubitak dobivaš nula bodova. Probali smo riskirati danas, promijeniti formaciju, ali mogu reći da je Osijek defanzivno bio solidan.

Do kraja prvenstva preostalo je osam utakmica, a Dambrauskas vjeruje kako je sve moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo što će se dalje događati. Ništa nije gotovo. Imamo dvije utakmice protiv Dinama i naravno da danas nismo dobro napravili ovo, ali uvijek postoji sljedeća utakmice. Poredak se brzo može promijeniti u Ligi."

Bjelica: 'Bili smo bolja momčad'

Zatim je derbi komentirao i trener Osijeka, Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo bili bolja momčad. Hajduk nije ni imao šanse. Stvorili smo četiri-pet dobrih šansi. Zadovoljan sam sa svojom momčadi, naravno da smo htjeli tri boda, ali idemo dalje. Svi su odradili svoj posao na najbolji mogući danas.

"Ima još puno za igrati do kraja prvenstva i puno je bodova u igri. U sljedećoj utakmici će nam nedostajati 2-3 dana zbog kartona, ali ako u toj utakmici pobijedimo vjerujem da ćemo biti konkurenti za naslov."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo