DERBI JE IPAK DERBI /

Dambrauskas najavio susret s Dinamom: 'Oči su na Kupu, ali u Zagreb dolazimo pobijediti, nema ništa ljepše od Torcidine pjesme'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ove subote igra se posljednje kolo ove sezone HNL-a

19.5.2022.
16:24
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Iako je pitanje prvaka u Hrvatskoj gotovo, u posljednjem kolu ove sezone čeka nas spektakularni dvoboj između Dinama i Hajduka. Ulaznice za najveći hrvatski derbi su rasprodane, a splitski klub će sigurno biti motiviran protiv prvaka. Utakmica će se odigrati ove subote u 20 sati na Maksimiru.

Image
STRAŠNA EKIPA /

Deschamps objavio popis francuskih reprezentativaca za dvoboje s Vatrenima, na Poljud stižu najveće zvijezde

Image
STRAŠNA EKIPA /

Deschamps objavio popis francuskih reprezentativaca za dvoboje s Vatrenima, na Poljud stižu najveće zvijezde

Susret posljednjeg kola najavio je trener Hajduka Valdas Dambrauskas, koji je potvrdio da će Bili u Zagrebu istrčati bez Samuela Eduoka, Nikole Katića, dok su pod znakom upitnika Josip Vuković i Jani Atanasov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednji dvojac se tek priključio momčadi pa je upitno hoće li nastupiti protiv Dinama.

'Razmišljamo o Kupu'

"Imamo 20 igrača, ali moramo razmišljati o finalu Kupa. To je utakmica sezone za nas i izvest ćemo optimalnu momčad. Rotirat ćemo, ali u Zagreb idemo igrati dobar nogomet i pobijediti. Čekaju nas dva derbija, najveći hrvatski i onaj Jadranski", počeo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Valdas Dambrauskas

Torcida je oduševljena Dambrauskasom, kojem su poručili da je najbolji trener Hajduka posljednjih godina.

"Ništa nije lijepo kao kada zabiješ gol, pobijediš i usrećiš navijače. Nema ništa ljepše od Torcidine pjesme", poručio im je trener Hajduka.

Istaknuo je kako su za uspjehe Hajduka zaslužni svi, igrači, stožer, liječnici, analitičari, sportski direktor i predsjednik, kuhari i čistačice. Uvjeren je da će rezultati doći pa je najavio finale Kupa i zaključio kako su vrlo blizu trofeja. Mnoge je zanimalo ostaje li trener Hajduka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener sam Hajduka i tu sam sretan. Imam ugovor i želim napredovati s klubom. Fokusiran sam na posao, ostale su još dvije utakmice. Svaki pozitivan rezultat daje šansu za bolji rezultat u sljedećoj utakmici. Iako svi gledaju prema Kupu, moramo biti koncentrirani na Dinamo", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo