NAPUŠTANJE VATRENIH / Dalić prvi put jako prozvao Livaju: 'Puno gorih stvari se desi pa igraš za reprezentaciju'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

'Po tom kriteriju da ti netko nešto s tribina viče, nitko ne bi bio u reprezentaciji'

22.5.2024.
19:16
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Iako je Marko Livaja još prije sedam mjeseci objavio kako napušta hrvatsku reprezentaciju, cijela situacija koja je dovela do te odluke još uvijek budi veliki interes.

Image
NIJE SVE BAJNO /

Dalić nakon objave popisa progovorio za RTL: 'Neki će se morati popraviti'

Image
NIJE SVE BAJNO /

Dalić nakon objave popisa progovorio za RTL: 'Neki će se morati popraviti'

Livaja je u napustio pripreme Hrvatske pred Final Four Lige nacija nakon incidenta na treningu reprezentacije u Rijeci, a hrvatski izbornik Zlatko Dalić sada je po prvi put oštrije komentirao odluku Livaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je žao što je do toga došlo. Dvije godine suradnje Marka Livaje i mene bilo je vrhunski, donio je i dao važne golove za reprezentaciju, puno, puno dobrih stvari je donio. Ne mogu reći jednu jedinu riječ za njegovo vrijeme u reprezentaciji. Ono što se dogodilo u Rijeci, ja mislim da je to bila jedna velika igra složena od PR-a. Sve je to krenulo nakon Hrvatske i Walesa na Poljudu kad se Torcida vratila na utakmice. To nekome nije pasalo i velika se igra napravila iz ničega", rekao je Dalić za Sportsku televiziju i dodao:

"Po tom kriteriju da ti netko nešto s tribina viče, nitko ne bi bio u reprezentaciji. Ni ja ne bi bio tu. Da je ostao Marko s nama, možda bi osvojili Ligu nacija. Međutim, za hrvatsku reprezentaciju trpiš puno više. Meni je umro otac, ja sam drugi dan vodio reprezentaciju. Ćorluki je razbijena glava, igrao je za reprezentaciju. Srni je umro otac, igrao je za reprezentaciju. Puno, puno gorih stvari se desi pa igraš za reprezentaciju, ali to je bila njegova odluka i ja ju poštujem pa se neću puno na to vraćati", pojasnio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo