'vatreni' ispred svega / Dalić odbio novu izdašnu ponudu: 'Pratim svoj osjećaj, kad to više ne bude to, pokupit ću se i otići'

Image
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL

Iako je zov novca jak, Dalić je uvijek bio jasan - reprezentacija domovine u kojoj je odrastao oduvijek mu je bila iznad svega

9.12.2018.
17:03
Yui Mok/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić otkrio je kako je na njegovu adresu stigla još jedna u nizu financijski 'debelih' ponuda iz inozemstva, no kako ju je, kao i sve prethodne, hladno odbio. 

"Ovih dana došla je još jedna ponuda, friška, aktualna i bogatija nego ona iz Kine o kojoj se pisalo. Stalno me netko zove i ponekad se zapitam imam li pravo biti takav prema svojoj obitelji, da odbijam sve te ugovore koje mi nude, jer nogomet je prolazan, danas jesi, sutra nisi. Tko zna hoće li ubuduće biti takvih prilika", rekao je Dalić za Sportske Novosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je zov novca jak, Dalić je uvijek bio jasan - reprezentacija domovine u kojoj je odrastao oduvijek mu je bila iznad svega. 

"Pratim svoj osjećaj, ugovor mi ništa ne znači. Ugovor imam, ali uopće me ne zanima, niti me veže. Ovog časa veže me samo moj feeling, čim osjetim da to više nije to, pokupit ću se. Nisam taj koji će izbornik biti stotinu godinu, koji brani svoj resor. Razmišljam imam li pravo sve to odbijati, zanemariti. Sad je takva situacije, ali vidjet ćemo", dodao je Dalić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo