DALIĆ NIJE IMAO RAZLOGA ZA ZADOVOLJSTVO: / Izbornik prokomentirao spornu situaciju i očitao lekciju Lovrenu

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Hrvatska je imala priliku pobjedom u Cardiffu osigurati plasman na europsko prvenstvo i prije zadnjeg kola

13.10.2019.
23:43
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 1-1 u Cardiffu protiv Walesa pa će plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine morati potvrditi 16. studenog u Rijeci protiv Slovačke.

Image
DRUŠTVENE MREŽE GORE NAKON SUDAČKE KONTROVERZE: /

'Bio je to prekršaj, Hrvatska je pokradena'

Image
DRUŠTVENE MREŽE GORE NAKON SUDAČKE KONTROVERZE: /

'Bio je to prekršaj, Hrvatska je pokradena'

Nizozemski sudac Bjorn Kuipers jednu je sumnjivu situaciju pred našim kaznenim prostorom nije okarakterizirao kao prekršaj nad Kovačićem, a u nastavku akcije Davies je poslao odličnu loptu prema Baleu koji je sa sedam-osam metara iskosa zabio za 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mogu to komentirati u ovom trenutku. Činjenica je da je ozlijeđen i da je zbog toga morao napustiti igru. Na sucu je da ocijeni je li to faul. Mi ne smijemo primiti gol u 47. minuti, moramo biti koncentriraniji. Ne možemo biti zadovoljni rezultatom", rekao je Dalić. Osvrnuo se i Modrićevu ozljedu.

"Modrić je dobio nezgodan i bolan udarac u butni mišić. To je jako bolno. Morat će pauzirati dva do tri dana od treninga. Nezgodan udarac, ali bitno da nije ništa drugo, poput istegnuća", kazao nje. Protiv slovačke izbornik ne može računati na Lovrena i Vidu zbog tri žuta kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upozorenje braniču

"Nezgodna situacija za nas za zadnju utakmicu. Moramo paziti oko tih kartona, pogotovo Lovren. Dobio je karton nakon gola zbog prigovora. To se mora izbjeći", naglasio je.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kieffer Moore je posebno stvarao probleme.

"Mi smo imali problem s takvim načinom igrom. Pogotovo u prvom dijelu gdje smo išli u skok bez potrebe. Inzistirao sam da se to ne radi jer se takvom napadaču ne može uzeti skok. Tu moraš imat osjećaj da ga pustiš da skače i da ti da loptu. To smo u drugom dijelu bolje radili. U prvom smo si tu stvorili problem. Najgore je kad stoper ide u duel s njim pa isprazni poziciju", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kovačić? Dobroje , ima bol i osjetio je koljeno, koje je zaplesalo i zatotiralo se, morat ćemo pričekati koji dan da vidimo što je s njim", završio je.

Giggsov komentar

"Jako sam zadovoljan. Mislim da nam je koncentracija bila na vrhunskoj razini. Pokazali smo karakter i koncentraciju protiv jako talentirane i iskusne momčadi. Trebali smo se bolje ponašati u određenim situacijama. Bila je to izrazito fizički zahtjevna utakmica, ali mi smo je dobro odradili. Hrvatska ima pametne igrače, jako su dobri u zaustavljanju protivničkog ritma i kontranapadima. Trebali smo se bolje ponašati u određenim situacijama. Bila je to izrazito fizički zahtjevna utakmica, ali mi smo je dobro odradili.", poručio je Giggs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo