DALIĆ NAKON REBIĆA I RAKITIĆA OSTAO BEZ JOŠ TROJICE REPREZENTATIVACA: / Požalio se i na termin odigravanja utakmice

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Reprezentacija će već od subote preseliti Rijeku, gdje će se na stadionu na Rujevici pripremati za dvoboj u Osijeku

31.5.2019.
19:09
Marin Tironi/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić raspolagat će sa znatno prorijeđenim igračkim kadrom u kvalifikacijskom dvoboju za Euro 2020. protiv Walesa, koji će 'vatreni' odigrati 8. lipnja u Osijeku, jer su nakon Ivana Rakitića i Ante Rebića s popisa kandidata za ovaj dvoboj otpali i Nikola Vlašić, Marko Rog i Filip Bradarić.

VATRENIMA NIJE SMETALA KIŠA DA RAZVESELE OMIŠANE: Perišić dobio ovacije s tribina u svom gradu na 100. rođendanu kluba

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nažalost, ne možemo računati na Vlašića, Roga i Bradarića. Vidjet ću s izbornikom mlade reprezentacije Nenadom Gračanom koga ćemo priključiti treninzima", rekao je Dalić u programu HNTV-a nakon što su njegovi izabranici u revijalnoj utakmici svladali Omiš sa 5-0.

Igrači su u glavama već na odmoru

Nije izbornik pokazao ni posebno zadovoljstvo terminom odigravanja utakmice, ali jest mjestom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da nije dobar termin za ovu utakmicu, jer su igrači u glavama već na odmoru, ali ja sam im rekao i ponovit ću im: meni treba 15 spremnih i zdravih igrača koji mogu dati sve od sebe u toj utakmici, podrediti se kolektivu i biti pravi" kazao je Dalić te dodao kako zna da našim igračima neće biti lako i da očekuje veliku potporu navijača s tribina u Osijeku.

"U Slavoniji smo uvijek igrali dobro i pobjeđivali. Tako će biti i sada", poručio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Omiš je moj grad"

Omišanin Ivan Perišić također je rekao kako u utakmici protiv Walesa u obzir dolazi samo naša pobjeda.

"Ova utakmica nam je bitna. Ići ćemo na pobjedu, jer samo tri boda nam igraju," najavio je Perišić i naglasio kako je ponosan na svoj grad Omiš što je povodom 100-godišnjice nogometnog kluba u tom gradu odigrana utakmica s reprezentacijom Hrvatske te je zahvalio svima koji su tome doprinijeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Omiš je moj grad, tu sam počeo nogometnu karijeru, išao u školu i danas nije nitko sretniji od mene", poručio je Perišić nakon utakmice.

Dodao je kako je važno da se nitko nije ozlijedio te da će ova revijalna utakmica dobro poslužiti u pripremi za dvoboj s Walesom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentacija će već od subote preseliti Rijeku, gdje će se na stadionu na Rujevici pripremati za dvoboj u Osijeku, kamo će hrvatski nogometaši stići u petak, dan uoči dvoboja s Walesom.

[FOTO] NEZABORAVAN DOČEK REPREZENTACIJE U OMIŠU: Pogledajte kako su Dalmatinci nakon četiri godine izbivanja ugostili Vatrene

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica Hrvatska - Wales je na programu u subotu, 8. lipnja, s početkom u 15 sati, a sva mjesta na osječkom stadionu Gradski vrt odavno su rasprodana. Dalićevim izabranicima je nakon poraza u Mađarskoj nužno potrebna pobjeda kako već na startu kvalifikacija svjetski doprvaci ne bi došli u nezavidan položaj i kompromitirali svoje izglede za plasman na Euro 2020.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo