DALIĆ GUBI STRPLJENJE ZBOG SITUACIJE S VATRENIM: / Izbornik mu jasno rekao što mora napraviti, ali situacija je bezizlazna

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Nastavi li ovako teško da će zadržati mjesto u početnom sastavu Vatrenih

5.12.2019.
17:32
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Otkako je ljetos prešao iz Eintrachta u Milan AnteRebić djeluje neprepoznatljivo. U sedam nastupa nije uspio upisati niti pogodak niti asistenciju, a većinu vremena provodi na klupi. Svakako je to zabrinjavajuće za izbornika ZlatkaDalića malo više od pola godine prije početka Eura. Na Rebićevu situaciju sada se osvrnuo i talijanski Calciomercato.

"Novi Milanov napadač prolazi kroz teško razdoblje. Ljetos je došao na dvogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora, ali nije uspio ostaviti dobar dojam niti na jednog od dva trenera koja su vodila klub ove sezone zbog čega je odigrao samo 177 minuta prvoligaškog nogometa", pišu i nastavljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ante Rebic of AC Milan during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 3rd November 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 481047840, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)7980659747 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Novi klub?

"Manjkom minutaže nezadovoljan je i izbornik Dalić koji je zatražio od napadača da nađe klub u kojem će igrati kako bi zadržao šanse da nastupi na Euru. Međutim, kako je ove sezone već igrao za Eintracht i Milan, 26-godišnjaku nije dopušten prelazak u neki drugi europski klub tijekom aktualne sezone zbog čega su mu jedine opcije MLS ili Kina", ističu i zaključuju:

"Te opcije pak ne preferiraju niti igrač niti izbornik pa se Rebić nada da će iskoristiti priliku i uvjeriti trenera da mu poveća minutažu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo