Da nije smijenio Svagušu, Kerum i on bi bili u zatvoru

'Ne razumijem što se ovo događa. Hajduk izgubi utakmicu od Istre, a navijači slave i navijaju.

30.10.2012.
9:33
VOYO logo

Željko Kerum u ponedjeljak se ukazao na Poljudu te progovorio o turbulentnim danima Majstora s mora. Tvrdi da ulica vodi Hajduk te je priznao da mu dosta toga nije jasno.

"Ne razumijem što se ovo događa. Hajduk izgubi utakmicu od Istre, a navijači slave i navijaju. Kad je Svaguša pobjeđivao onda su svi bili protiv njega, a bio je najplodonosniji Hajdukov predsjednik u zadnjih pet godina. Da ga nisam smijenio, obojica bismo završili u zatvoru jer su svi bili protiv nas. Sad ulica vodi Hajduk, a ne Marin Brbić kojeg je Jako Andabak doveo iz svoje firme da ga ne treba više plaćati, nego je na plaći u Hajduku. Kakav je to Brbić stručnjak? Zašto nisu uzeli garanciju za transfer Sharbinija? Gdje će im uplatiti novac ako odu u stečaj?", izjavio je Kerum za Sportske novosti pa nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je li Hajduku legla lova od kredita? Na što će potrošiti taj novac? Kako nitko ne spominje da čim se dogodi neki potencijalni priliv novca u klub, odmah se pojavi deset sudskih sporova za naplatu. Kao da čekaju kad će stići lova. Ovdje se priča o pljački, a Hajduk nije platio ljude deset godina. Svaka nova uprava plaća dugove prošlih uprava. Kakva pljačka? Kako ćeš pljačkat kad nemaš iz čega. Hajduk je gola kost, nemaju ni za struju ni za vodu. Gradu nikad nisam uzeo ni lipe, nego sam sve svoje račune plaćao svojim novcima. Nisam ni jeo, ni pio niti se vozio na račun Grada. Ja sam svoje novce zaradio i platio porez Lijepoj našoj za razliku od ovih klošara... Kad sam došao, riješio sam problem vrtića i knjiga za djecu, a odmah su me počeli minirati. Bilo je jasno da ne mogu ništa napraviti", zaključio je Kerum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo