OD ŽALJENJA NEMA KORISTI / Da nije bilo sudačkih grešaka, Bilić bi bio na drugom mjestu: 'Ne želim više o njima'

Image
Foto: AP

Bivši istaknuti engleski sudac Glenn Turner procijenio je da bi West Ham bio drugi na ljestvici da nije bilo grešaka

28.4.2016.
15:14
AP
VOYO logo

LONDON - Glavni trener londonskog premierligaša West Ham Uniteda Slaven Bilić ustvrdio je da je lijep podatak kako bi njegov klub bio na drugom mjestu da nije bilo sudačkih pogrešaka na njegovu štetu te odbio dalje govoriti o tome.  

Bivši istaknuti engleski sudac Glenn Turner procijenio je da bi West Ham bio drugi, a ne šesti, da nije bilo pogrešnih odluka na štetu Bilićeve momčadi, među kojima su neopravdano poništen pogodak Manuela Lanzinija protiv Arsenala, zbog navodnog zaleđa, te kazneni udarac dosuđen za Leicester City kojim je vodeća momčad prvenstva izvukla neodlučan ishod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S jedne strane je lijepo znati da bismo bili drugi na ljestvici, ali najvažnije je da igramo dobro i da smo u dobroj poziciji uoči posljednje četiri utakmice u sezoni", rekao je Bilić na konferenciji za medije u četvrtak, dva dana prije gostovanja kod West Bromwich Albiona.

No, bivši hrvatski izbornik nije želio dalje produbljivati tu temu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više ne želim govoriti o tome. Kažu da se dobre i loše odluke izjednačavaju. U našem slučaju to očigledno ne vrijedi, barem ako je suditi po ljestvici", zaključio je Bilić čiju momčad, osim subotnjeg gostovanja kod 13-plasiranog WBA, još čekaju domaće utakmice protiv Swanseaja i Manchester Uniteda te u gostima kod Stokea.

Odlični rezultati i igre West Hama nisu prošle nezapaženo kod konkurenata pa je na tržištu povećan i interes za Bilićeve igrače. Među onima koji su pod posebnim povećalom je 26-godišnji branič Aaron Creswell koji je prije dvije godine došao iz Ipswicha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iza Aarona je još jedna odlična sezona. Napredovao je u obrambenom smislu i sad je gotovo kompletan igrač, s njegovom sposobnošću kreacije. Normalno je da se drugi klubovi zanimaju za njega. Razgovarao sam s njim o tome. Kao prvo, on je još uvijek pod ugovorom, a još je važnije što je stvarno sretan u našem klubu", rekao je Bilić koji bi uz povoljan rasplet posljednja četiri nastupa mogao izboriti mjesto u kvalifikacijama za Europsku ligu u sljedećoj sezoni pri čemu će se trebati othrvati prijetnji Liverpoola koji zaostaje jedan bod te Southamptona koji je dva boda iza, ali uz utakmicu više.

U direktnom okršaju s Manchester Unitedom, West Ham bi mogao jednim udarcem nadoknaditi sadašnja tri boda zaostatka za Van Gaalovom momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo