CVITANOVIĆ IDE NA RUDEŠ BEZ SOUDANIJA I ĆORIĆA: / Trener Dinama pojasnio što se događa s dvije najveće zvijezde

Image

Trener Dinama Mario Cvitanović najavio je nedjeljni susret protiv Rudeša, koji se igra na stadionu u Kranjčevićevoj od 15 sati.

25.11.2017.
17:13
VOYO logo

"Moram biti jako oprezni u toj utakmici s obzirom na zadnji međusobni susret gdje smo imali dobru kontrolu da zatvorimo utakmicu, a Rudeš je okrenuo neke stvari i pokazao se kao vrlo nezgodan protivnik. Njihova trenutna pozicija na ljestvici ne odražava kvalitetu njihove igre i izvedbe. Međutim, kao i u svakoj utakmici, trebamo gledati sebe", rekao je Cvitanović i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Anulirat ćemo sve njihove jake strane te se bazirati na svojoj igri i u fazi obrane i u fazi napada. Imali smo ovaj tjedan određenih zdrastvenih problema stoga nekolicina igrača neće konkurirati za utakmicu. Od Soudanija, preko Ćorića koji je trebao igrati od početka ali je osjetio zglob i neće biti u konkurenciji. Međutim, bez obzira na sve to, imamo ekipu koja mora pokazati što želi i prezentirati Dinamo na najbolji mogući način. Moramo prezentirati igru i rezultat onako kako to dolikuje i kako smo to radili u posljednjim utakmicama", riječi su trenera Dinama, koje prenosi službena klupska stranica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo