MORA ODLUČITI / Čuvao je mrežu Dinama, a sad briljira i ima poziv reprezentacije BIH?: 'Iznenađen sam, no prihvatio bih poziv'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

U bugarskim medijima pojavila se i vijest da bi mogao zaigrati za reprezentaciju BiH

21.9.2022.
11:02
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Dinko Horkaš, bivši vratar Dinama koji je morao napustiti hrvatskog prvaka budući da za njega nije bilo mjesta, a nije mogao otići na novu posudbu jer su Modri već poslali maksimalan broj igrača na kaljenje u druge klubove. 23-godišnji talentirani Horkaš je tako iz Maksimira preselio u bugarski Lokomotiv Plovdiv gdje trenutno briljira, a u bugarskim medijima pojavila se i vijest da bi mogao zaigrati za reprezentaciju BiH.

Image
VELIKI DAN /

Veliki Portugalac bio je hit: Svjetske nogometne legende zaigrale protiv školaraca s Hvara

Image
VELIKI DAN /

Veliki Portugalac bio je hit: Svjetske nogometne legende zaigrale protiv školaraca s Hvara

Poprilično je iznenađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam članak u bugarskim medijima i mogu reći da sam bio poprilično iznenađen. Nikome od bugarskih novinara nisam dao izjavu o mogućem nastupu za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a kada je u pitanju Ivajlo Petev mogu samo apostrofirati sljedeće činjenice. On me je priključio prvoj momčadi Dinama s 18 godina i kod njega sam odradio prve seniorske pripreme. To je sve što mogu kazati o toj temi, jer sa strane izbornika Peteva nije bilo nikakvog kontakta o mom pozivu u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Isto tako nisam dao nikakvu izjavu o mogućem pozivu u reprezentaciju Hrvatske", istaknuo je Horkaš u intervjuu za Sportske novosti.

Za isti portal otkrio je i kako bi postupio ako bi poziv stigao na njegovu adresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada bi poziv došao sigurno bih ga prihvatio jer je to realno čast za svakog sportaša. Ne bi bilo dvojbe, ali s time se nema potrebe opterećivati. Pratim nastupe reprezentacije Bosne i Hercegovine i cijenim izbornika Peteva. Imam 23 godine, puno je još vratarskog vremena ispred mene, a u budućnosti želim braniti na još višoj razini - ističe Horkaš, koji je pomalo iznenađujuće karijeru nastavio u Bugarskoj i Plovdivu", dodao je Horkaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo