Čudo neviđeno! Smršavio barem 10 kg za jednu večer

Legendarni Brazilac Ronaldo imao je u karijeri velikih problema s prekomjernom težinom te se, po mnogima, nedavno oprostio od nogometa baš zbog debljine.

17.3.2011.
12:19
VOYO logo

Ronaldo Luís Nazário de Lima za mnoge je najbolji nogometaš svih vremena, jedan od onih majstora čiji sjaj ne može potamniti niti ne baš slavan kraj karijere. Ronaldo se od nogometa oprostio u veljači, zbog problema sa štitnjačom, kako je rekao, no zbog sve većeg 'trbuščića' i sve rjeđih nastupa za Corinthians već dugo nosi nadimak 'debeli'.

Kako bi sa sebe skinuo skinuo taj biljeg, 35-godišnji napadač u mirovini odlučio se javno vagati pred cijelim Brazilom. U jednom brazilskom TV-showu je stao pred vagu i ona je iznenađujuće pokazala - 73 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispada da je Ronaldo sa svojih 183 centimetra visine danas četiri kilograma lakši nego na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. kada je Brazil izgubio u finalu protiv domaćina, a Hrvatska osvojila broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na njegove fotografije iz tih dana i današnji izgled očito je da su Brazilci malo izašli u susret slavnom nogometašu i 'naštimali' vagu u čast velikom nogometašu. Po slobodnoj procjeni, Ronaldo danas izgleda barem desetak kilograma teži nego što je pokazala 'čudesna vaga'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo