ČUDESNI POGODAK IGRAČA APOLLONA LAZIJU: / Vida zaspao kod prvog gola Norvežana

Image
Foto: Screenshot

Kompletirane su utakmice 5. kola natjecanja po skupinama Europske lige

29.11.2018.
23:20
Screenshot
VOYO logo

Nogometaši Eintrachta nastavljaju nizati pobjede u Europskoj ligi. U susretu petog kola H skupine u Frankfurtu u četvrtak navečer, pobijedili su ugledni francuski Marseille s 4-0 ostvarivši i petu pobjedu u natjecanju...

Image
SPORTING RAZMONTIRAO KARABAG, ARSENAL PROMARŠIRAO UKRAJINOM: /

Ludo je u 5. kolu EL

Image
SPORTING RAZMONTIRAO KARABAG, ARSENAL PROMARŠIRAO UKRAJINOM: /

Ludo je u 5. kolu EL

Ante Rebić igrao od 72. minute

Domaćin je poveo već u drugoj minuti golom Luke Jovića, a na 2-0 je povisio Luiz Gustavo u 17. minuti neobjašnjivim autogolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac je vraćao loptu svom vratara, a da prije toga nije provjerio gdje se nalazi. Francuzi su zatresli vlastitu mrežu i u 62. minuti, a autogol je postigao Bouna Sarr, da bi u 67. minuti Jović zabio i svoj drugi gol na utakmici za konačnih 4-0. Ante Rebić je igrao za domaći sastav od 72. minute.

Apollon pobijedio Lazio 2-0

U drugom susretu iz ove skupine Apollon je pobijedio Lazio sa 2-0. Domaćin je stigao do vodstva u 31. minuti fantastičnim škaricama Davida Faupale, a pobjedu Apollona je potvrdio Saša Marković golom u 82. minuti. Anton Maglica je ušao u igru kod domaćina u 65. minuti, dok Milan Badelj nije igrao za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I prije ovog kola Eintracht i Lazio su prošli dalje. Na ljestvici vodi Eintracht sa 15 bodova, Lazio ima devet, Apollon četiri, a Marseille jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludo zadnje kolo u skupini I

U skupini I očekuje nas ludo zadnje kolo jer sve četiri momčadi mogu dalje. Bešiktaš se vratio u život pobijedivši na gostovanju Sarpsborg sa 3-2 premda je domaćin vodio sa 2-0 nakon svega šest minuta. Ipak, Turci su u nastavku susreta uspjeli okrenuti rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Norveški sastav, koji je u kvalifikacijama izbacio Rijeku, je fantastično otvorio utakmicu. Već nakon šest minuta domaćin je vodio 2-0 golovima Rashada Muhammeda (1) i Tobiasa Heintza (6). Kod prvog gola 'zaspao' je Domagoj Vida, a kod drugog vratar Loris Karius koji je primio pogodak s više od 30 metara.

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/64/64VV.mp4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bešiktaš se vratio u život

Muhammed je sjajnu priliku imao i u devetoj minuti no pucao je pored gola. U 63. minuti je smanjio Jermain Lens sjajnim pogotkom s više od 20 metara. Samo dvije minute kasnije Vagner Love je izjednačio i vratio Turke u život, a potpuni preokret dogodio se u sudačkoj nadoknadi kada je Lens svojim drugim golom donio pobjedu gostima. Domagoj Vida je odigrao cijeli susret za Bešiktaš.

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/7w/7WqM.mp4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malmo - Genk 2-2

U drugom susretu Malmo i Genk su odigrali 2-2 nakon što su gosti vodili 2-0 golovima Alejandra Pozuela (42) i Josepha Paintsila (53). Malmo se vratio u život s dva brza gola, a strijelci su bili Oscar Lewicki (65) i Marcus Antonsson (67).

Na ljestvici vodi Genk s osam bodova, Bešiktaš ima sedam, Malmo šest, a Sarpsborg pet bodova. U posljednjem kolu sastaju se Genk i Sarpsborg, te Bešiktaš - Malmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini G Rangers i Villarreal su odigrali bez golova, premda su gosti cijelo drugo poluvrijeme imali igrača više. Ključni trenutak utakmice dogodio se u sudačkoj nadoknadi prvog dijela kada je Rangers ostao s igračem manje nakon što je zbog drugog žutog isključen Daniel Candeias.

Chelsea - PAOK 4-0, Kovačić nije nastupio

U skupini L Chelsea je pobijedio PAOK sa 4-0 i nakon pet kola ima pet pobjeda. Junak susreta bio je francuski napadač Olivier Giroud koji je u 27. i 37. minuti postigao dva lijepa gola. Na 3-0 je povisio Callum Hudson-Odoi, a za 4-0 je zabio Alvaro Morata u 79. minuti. Gosti su od sedme minute igrali bez isključenog Jevhana Kačeridija. Mateo Kovačić nije nastupio za 'Bluese'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu BATE Borisov je pobijedio MOL Vidi sa 2-0 golovima Nikolaja Signeviča (22) i Mirka Ivanića (85).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamvi.r.worldssl.net/uploads/1543526261.mp4

Na ljestvici vodi Chelsea sa 15 bodova, BATE i Vidi imaju po šest bodova, a PAOK tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo