ČUDESNA UTAKMICA U LYONU: / Portugal i Mađarska odigrali 3-3, Island golom u 94. minuti zagorčao Vatrenima život

Image
Foto: AFP, FRANCISCO LEONG

Čudesna utakmica odigrana je u Lyonu! Portugal i Mađarska odigrali su 3-3, u susretu u kojem je u drugom poluvremenu palo 4 gola u razmaku od samo 15 minuta.

22.6.2016.
17:19
AFP, FRANCISCO LEONG
VOYO logo

MAĐARSKA - PORTUGAL 3:3

Mađarska: 1 Király, Lang, Korhut, Elek, Dzsudzsák, Szalai, Gera, Lovrencsics, Pintér, Guzmics Juhász

Portugal: Rui Patrício, Pepe, Ricardo Carvalho, Ronaldo, João Moutinho, João Mário, Vieirinha, William Carvalho, André Gomes, Nani, Eliseu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 1-0 Gera (19.), 1-1 Nani (42.), 2-1 Dzsudzsák (47.), 2-2 Ronaldo (50.), 3-2 Dzsudzsák (55.), 3-3 Ronaldo (61.)

ISLAND - AUSTRIJA 2:1

Island: Halldórsson, B. Sævarsson, R. Sigurdsson, Gudmundsson, B. Bjarnason, Sigthórsson, G. Sigurdsson, Árnason, Bödvarsson, A. Gunnarsson, A. Skúlason

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrija: Dragović, Hinteregger, Fuchs, Ilsanker, Arnautović, Alaba, Baumgartlinger, Prödl, Klein, Sabitzer

Strijelci: 1-0 Bödvarsson (18.), 1-1 Schöpf (60.), 2-1 Traustason (94.)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal i Lyon odigrali su čudesnu utakmicu u Lyonu! Utakmicu o kojoj će se još dugo pričati. Rekli bi zauvijek! U isto vrijeme, u Parizu na Saint Denisu igrali su Island i Austrija. Dvije utakmice koje su bile jako bitne za Hrvatsku jer su Vatreni doznali svog protivnika u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal završio kao treći u skupini

A on će biti Portugal koji je na kraju natjecanje po skupinama na Euru završio kao trećeplasirana momčad grupe F. Takvom raspletu Vatreni mogu zahvaliti Islandu koji je Austriji zabio pogodak doslovno u posljednjim trenucima susreta. Tako je Mađarska završila kao prvoplasirana momčad u skupini F.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogli smo i bolje proći. Portugal je najteža momčad od svih trećeplasiranih ekipa na Euru. U Lyonu je Mađarska triput vodila, a Portugal triput stizao to vodstvo. Mađare je u vodstvo doveo Gera (19), izjednačio je Nani (42), a u drugom poluvremenu su po dva pogotka na obje strane postigli mađarski kapetan Dzsudzsak (47, 55) i kapetan Portugala Cristiano Ronaldo (50, 62).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Island živi san

Islanđani su poveli pogotkom Boedvarssona (18), a u 37. minuti je austrijski branič Aleksandar Dragović promašio kazneni udarac. Ipak, Austrija je do izjednačenja došla u 60. minuti preko Schoepfa, a prvu pobjedu Islanđanima na europskim prvenstvima donio je Traustason u posljednjoj minuti sučevog vremena, čime se Island probio na drugo mjesto u skupini i gurnuo Portugal na treće i postavio ga kao suparnika Hrvatskoj u osmini finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Skupina F - 3. kolo Mađarska - Portugal 3-3 Island - Austrija 2-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljestvica 1. Mađarska 3 1 2 0 6-4 5 2. Island 3 1 2 0 4-3 5 3. Portugal 3 0 3 0 4-4 3 4. Austrija 3 0 1 2 1-4 2

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo