Povijesni spektakl: Liga prvaka će se igrati u Hrvatskoj?

Ruski CSKA ovogodišnju utakmicu Lige prvaka s Viktorijom Plzen želi preseliti iz Moskve u ni manje ni više nego Pulu, na stadion Aldo Drosina.

27.9.2013.
10:32
VOYO logo

Iz NK Istre su potvrdili da je moskovski gigant poslao upit za održavanje utakmice Lige prvaka između CSKA i Viktorije Plzen.

"Zaista smo dobili upit iz CSKA ima li naš stadion UEFA-inu licencu za odigravanje utakmica. Odgovorili smo da imamo, ali da ne znamo vrijedi li ista za Ligu prvaka. Na naš upit iz HNS-a su nam obećali da će nam dati odgovor uskoro. Ako dobijemo potvrdan odgovor, onda samo predstoji odluka vodstva CSKA žele li igrati u Puli", istaknuo je direktor pulskog prvoligaša Neven Šprajcer za reginal express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, stadion CSKA se trenutno renovira, pa Rusi moraju svoje utakmice igrati na nekom drugom stadionu, a veza s Pulom je predsjednik NK Istre Rus Mihail Ščeglov.

Nogometašima CSKA, navodno, Pula najviše leži, samo je pitanje zadovoljava li infrastruktura stadiona Aldo Drosina uvjete za Ligu prvaka ili će Moskovljani biti primorani igrati u St. Petersburgu. Ako Istra dobije potvrdan odgovor, Pula će imati priliku gledati povijesnu utakmicu u svom gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo